9,4
1.188 beoordelingen
Terug naar overzicht
Miraibannerupdate24-2klein.jpg

Corona update 24-2; Verkoop op afspraak weer mogelijk!

Goed nieuws! Onze fysieke showroom mag vanaf 3 maart weer open voor verkoop op afspraak.

Dit is een versoepeling die premier Rutte 23 februari aankondigde. De afspraak moet minimaal vier uur van tevoren zijn gemaakt en er mogen maximaal twee klanten tegelijkertijd in de showroom. De basisregels waaronder anderhalve meter afstand, hygiënemaatregelen en thuisblijven bij klachten, blijven gelden.

Dit betekent dat onze showroom weer op afspraak kan worden bezocht en dat live-verkoop weer mogelijk wordt. Klik hier voor een link naar onze agenda voor het maken van een afspraak. Wij nemen vervolgens contact met u op om de afspraak definitief met u af te stemmen. Ook kunt u ons natuurlijk altijd bellen op 0316-340204 of appen op 06-12122086.

Levering auto en proefritten
Ook kunnen we nu weer de aflevering van uw auto bij ons in de showroom laten plaatsvinden. En natuurlijk de proefrit van een gewenste nieuwe auto of occasion. Mocht u toch liever een proefrit aan huis willen laat dit ons weten. Dit is uiteraard ook mogelijk in overleg.

Werkplaatsafspraken
Geplande afspraken blijven staan en u kunt ook telefonisch of online een werkplaatsafspraak maken voor eventuele reparaties, onderhoud en natuurlijk voor de jaarlijkse APK keuring.
Hierbij hebben wij alles erop ingericht om uw bezoek aan onze werkplaats zo veilig en verantwoord te laten verlopen. Wij vragen u hiervoor zoveel mogelijk alleen te komen tijdens dit bezoek!

Met alles wat wij doen volgen wij de richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM. Uw veiligheid en gezondheid staat voor ons als Autobedrijf Bloemberg centraal. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via 0316-340204. Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8.00-18.00. Mochten er nog updates en/of aanpassingen volgen vanuit de overheid of de Bovag dan zullen wij deze via onze website communiceren.

Hartelijke groet, Roy en Carlo Bloemberg en alle medewerkers van Toyota Bloemberg