9,4
1.188 beoordelingen
Bloemberg

Ons bedrijf

Welkom bij Autobedrijf Bloemberg B.V.

Historie

Toyota is al meer als 50 jaar in Nederland. Autobedrijf Bloemberg is bijna vanaf het begin nauw betrokken bij het merk. Het familiebedrijf is al meer dan veertig jaar geleden opgericht in Westervoort door Geert en Maria Bloemberg. In 1976 werd Bloemberg actief als agent van Toyota.

Door schaalvergroting verhuisde het bedrijf in 1989 naar Zevenaar waar het tevens officieel hoofddealer werd van Toyota voor de gehele Liemers.  Gevestigd aan de Marconistraat is het bedrijf dus nu alweer 30 jaar dealer en een begrip in de Liemers.

bloemberg-spotlight-historie.jpg

Door de jaren heen is het bedrijf uitgegroeid tot een modern en goed georganiseerd bedrijf waarbij persoonlijke klantbenadering centraal staat.  In 2012 hebben de zoons, Carlo en Roy Bloemberg, het bedrijf officieel overgenomen. De toekomst is met deze tweede generatie gewaarborgd. Met dezelfde gedrevenheid en zorg gaan ze voor de toekomst.

De voordelen van schadeherstel bij Autobedrijf Bloemberg:
  • Reparatie en vervanging met originele Toyota onderdelen

  • Deskundig schade- en glasherstel

  • Taxatie van schade door Toyota dealer

  • Passend vervangend vervoer (indien nodig)

  • Zorgeloos herstel, wij handelen alles voor u af met de verzekeringsmaatschappij

Bel of mail ons voor de mogelijkheden. Uiteraard krijgt u gedurende de reparatieperiode gratis een vervangende auto van ons tot uw beschikking. Standaard Service!
Schadegarant & Merk Erkend Schadeherstel

Wij zijn een schadegarant/glasgarant bedrijf. Dat wil zeggen dat bij schade de algehele schadeafwikkeling en reparatie uit handen wordt genomen. Ook voor de meeste andere verzekeringsmaatschappijen kunnen wij uw schade afhandeling regelen. 

Bovendien is Autobedrijf Bloemberg verkozen tot Toyota Merk Erkend Schadehersteller. Dit houdt in dat Bloemberg de aangewezen partij is als merk erkend schadehersteller voor verzekerden bij o.a. Centraal Beheer.

schadegarant.jpg
IMG_0641.JPG
Onze overzichtelijke showroom

In onze ruime en overzichtelijke showroom bieden wij de nieuwste Toyota personen- en bedrijfsauto's voor u aan op 600 vierkante meter verkoopvloer.  Dus stap gerust en keer binnen, waarbij onze verkoopadviseurs u, onder het genot van een kopje koffie, kunnen adviseren en voorzien in uw vervoersbehoefte. Wij hebben verscheidene modellen in diverse kleuren en uitvoeringen staan. Daarnaast kunnen wij samen met u, de gewenste Toyota, op een groot scherm digitaal samenstellen, zodat u de auto in alle mogelijke kleuren met alle mogelijke opties kunt bewonderen.

Toyota Plus Occasions

Naast onze nieuwe modellen beschikken wij natuurlijk als dealer van het betrouwbaarste merk ook over een uitgebreid assortiment uitstekende Toyota Plus Occasions. Bij Autobedrijf Bloemberg heeft u altijd de keuze uit meer dan 70 Toyota Plus Occasions. Op al deze occasions zit minimaal 6 en maximaal 24 maanden Bovag garantie, nieuwe APK, 24/7 Pechhulp in heel Europa voor een periode van 12 maanden of 15.000 kilometer, RDW gecontroleerde kilometerstand en een onderhoudsbeurt bij aflevering. Bekijk het overzicht van onze actuele occasionvoorraad.

Ook zijn we altijd op zoek naar jonge Toyota Plus Occasions en kunnen wij ook uw auto aankopen. U bent altijd welkom voor een vrijblijvende taxatie van uw auto of neem contact met ons op via de mail. 

hybride plus occasion 5.jpg
Bekijk alle occasions
foto werkplaats 1.jpg
After Sales

In onze werkplaats wordt door uiterst gekwalificeerd personeel gewerkt om uw auto te onderhouden of repareren. Door een regelmatige scholing en dagelijkse ervaring van ons personeel te koppelen aan het gebruik van de meest moderne apparatuur en speciaal gereedschap willen wij uw wens van snel en goed onderhoud aan de auto vervullen. Wij bieden naast het reguliere onderhoud een brede range van diensten aan zoals controle, reinigen en afvullen van de airco, inbouw, en keuren alarminstallatie's, uitdeuken van deukjes zonder te spuiten en repareren van schade aan uw auto. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van het aanbod.  Voor het maken van een afspraak en/of een prijsopgave kunt ons altijd bellen, online plannen of langs komen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen.

Voor dringende reparaties of kleine problemen (zoals bv. een lekke band) hebben wij onze direct service waarbij u zonder afspraak langs kunt komen. Wij hebben ook op zaterdag, de gehele dag, monteurs tot uw beschikking. Zodat u ook in het weekend terecht kunt. 

Natuurlijk is het ook mogelijk om te wachten op het onderhoud aan uw auto. Hierbij kunt u in onze koffiecorner genieten van een kop koffie, krantje, gratis Wi-Fi of een leuk televisieprogramma. Bij langere reparaties kunt u ook gebruik maken van een vervangende auto of een gratis leenfiets. 

foto werkplaats 3.jpg
Werkplaatsafspraak maken