9,4
1.194 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Bloemberg

9,4

1.194 beoordelingen

Filter

Prima service Weltevrede klant.

Toyota eigenaar
11-06-2024

Service beurt, kleine beurt Tevreden, goed uitgevoerd

W. V.
07-06-2024

Super service Super team

frank stegeman
04-06-2024

Weer een fijne auto opgehaald. Altijd een welkom gevoel bij Bloemberg. Vertrouwelijk, gastvrij en altijd vriendelijk.

Toyota eigenaar
12-05-2024

Vriendelijk team van mensen met kennis vandalen en zeer goede service

R K
28-04-2024

Prima dealer! Ze zijn zeer behulpzaam, vriendelijk en altijd bereikbaar.

Toyota eigenaar
19-04-2024

Fijn geholpen, ook bij het doornemen van de aanvraag app.. niks was teveel. Vriendelijk, fijne service

Toyota eigenaar
06-04-2024

Uitstekend Dit was mijn 5e aankoop. Altijd vriendelijke benadering, wordt met je mee gedacht. Fijne service. Goede inruilprijs.

Saskia
06-04-2024

Service tot op heden prima! Zeer vriendelijk personeel, geen problemen met Toyota en hoop dat dat zo blijft!

Van de Kamp
22-03-2024

Wel jammer dat het display van de auto nu al kapot is en vervangen moet worden. Reparatie opdracht uiteraard bij Bloemberg gepland.

Jan Salemink
22-03-2024

Een garagebedrijf waar je altijd welkom bent en waar er tijd is voor persoonlijke aandacht. Verder een prima service en afspraken worden altijd nagekomen. Helemaal top!

J. Jacobsen
18-03-2024

Uitstekend, ga zo door! Uitstekend, ga zo door. Prettige geholpen. Heerlijk kopje koffie.

J.W.M. Wammes
15-03-2024

Goede service Erg tevreden

Jan Arntz
15-03-2024

Bloemberg Zevenaar; Betrouwbaar, vriendelijk en goed Zoals ik al ruim 18 jaar gewend ben, een prima onderhoudsbeurt laten uitvoeren aan onze Toyota. Goede Service, vriendelijke mensen en een reële factuur. Kortom, gewoon goed.

P.T. Meijer, 's-Heerenberg
08-02-2024

Voorbeeld dealer Bloemberg is een fijne dealer met persoonlijke aandacht. Eerlijk open en transparant en de deal was heel snel gesloten. Wil je een dealer die nog oog en tijd voor je heeft dan is Bloemberg een absolute aanrader

P J
25-01-2024

Weten wat klantenservice betekent Ben zeer te spreken over de service en vriendelijkheid. Kortom afspraken welke aan de voorkant worden gemaakt komen ze na. Blijde Toyota rijder mede dankzij de Toyota dealer Bloemberg

B.J.M H
23-01-2024

Goede service. Adequaat geholpen. Dealer was erg behulpzaam bij keuzeproces/dilemma's die er waren.

Toyota eigenaar
29-12-2023

Fijne autodealer Heb al een aantal lease auto's gereden die afgeleverd zijn door deze autodealer. Mijn nieuwe Toyota Yaris staat al op mij te wachten!

Bianca
10-12-2023

Service en klantgericht daarvoor moet je naar Bloemberg Al geruime tijd is Bloemberg mijn dealer. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. De service is prima en je wordt altijd snel en doeltreffend geholpen, je merkt echt klantgerichtheid bij Bloemberg

J B
06-12-2023

Open communicatie borgt het vertrouwen in een dealership/garage Garages en makelaars zijn veelal niet de best gerespecteerde personen in de economie. Bij autobedrijf Bloemberg is de communicatie en het wederzijds vertrouwen juist geweldig. Het is bepaald geen toeval dat men voorjaar 2023 door Toyota is onderscheiden met de eerste prijs voor klantenser vice. Om het succes te delen zijn de klanten deze zomer zelfs uitgenodigd voor een uitgebreide barbecue. De communicatie, de uitleg van reparaties en de nota en daarmee de klantervaring is geweldig. De toegankelijkheid en openheid van zowel medewerkers alsook directie zijn boven alle lof verheven. Aan alles proef je dat men druk werkt aan betrouwbaarheid, customer retainment verantwoording naar de klanten, trots op het merk en toegankelijkheid ook met de directie. Ik ga hier nooit meer weg!

H.J.G. T
04-12-2023

Toyota eigenaar
02-12-2023

Bester Toyota Dealer van Nederland De Ichiban Toyota dealer 2023. Terechte winnaar, ik snap ook wel waarom. Eerste onderhoudsbeurt geweldig uitgevoerd, bedankt voor de mooie kalender voor 2024. Carlo, bedankt!

S. Margés-Briët - Duiven
01-12-2023

Beste dealer ooit. Ik heel veel dealers gezien en gehad. Top service altijd oplossingsgericht en afspraak is afspraak

CVD
09-11-2023

Fijn bedrijf met vriendelijk personeel, top! Auto gebracht voor een jaarbeurt, vriendelijk ontvangst en de service is perfect uitgevoerd.

P. Berentsen
02-11-2023

Prima onderhoudsbeurt Als de hele wereld zo zijn zaken deed waren er nergens problemen

H.G.M. Roes
02-11-2023

Zeer goede service Ik ben zeer tevreden

Z.M. J
31-10-2023

Steenmarters onder de BZ4X Enkele weken na levering van mijn auto een bezoekje gehad van een steenmarter, mijn ruitensproeier was er mee gestopt. Dit is direct en kostenloos opgelost. Dat is toch netjes hoor. de auto is ook fantastisch.

Toyota eigenaar
25-10-2023

Hier voel je je welkom Heel blij met de service én de persoonlijke aandacht van de mdedwerkers bij dit bedrijf

Toyota eigenaar
21-10-2023

Zeer goede service Betrouwbare garage

Toyota eigenaar
06-10-2023

Goede service Werd fijn te woord gestaan en kreeg ook te horen wat het mij zou kosten. Een goede service en een duidelijke factuur.

J.H. Brand
05-10-2023