Beoordelingen Toyota Bloemberg

9,3

820 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Dit is onze 3de auto die we bij hen gekocht en in onderhoud hebben. De contacten zijn prettig en duidelijk. Het gevoel is altijd goed en eerlijk.

Cees van Dijk (Zevenaar)
23-10-2019

Klant vriendelijk

Bennie Bosman (Didam )
22-10-2019

Correct, klantvriendelijk, deskundig, goed zaken doen.

Nico Ras (Huissen)
18-10-2019

Correct, deskundig, vriendelijk, betrouwbaar.

D. Wesseling (Westervoort)
16-10-2019

na onze goede bevindingen met Toyota Louwman Purmerend hebben wij het hier in Zevenaar weer gevonden naar volle tevredenheid bij Toyota Bloemberg.

Ria van Oosten (Zevenaar)
16-10-2019

Prettige garage, prettige mensen, goede rustige sfeer, prima WiFi en dito werkplek tijdens het wachten. Goeie koffie en altijd speciale koekjes in de pot. ;-)En bovenal, Toyota is gewoon een heerlijk betrouwbaar automerk!

Alma (Achterhoek)
11-10-2019

Zij zijn de meest service en klantgerichte dealer van Toyota

Ap (Diemen)
09-10-2019

Service en afspraak is afspraak

J.f.lemans
09-10-2019

Fijne dealer en garage! Fijne medewerkers en verkopers die niet aandringen. Heel blij mee! Heb hier weer een auto gekocht.

Cee (Duiven)
09-10-2019

Goed

Marco (Giesbeek)
09-10-2019

Goeie monteurs en balie medewerkers en bloembergg en zijn zonen komen altijd leuk praatje hoeden met koek en koffie en tonen belang stelling voor mij

Anton schoot (Arnhem)
09-10-2019

Ben zeer tevreden over de service bij Toyota Bloemberg Zevenaar. Heb mijn Toyota nu ongeveer een jaar en heb er nog geen problemen mee gehad. Ook de weinige bezoeken die ik tot nu toe aan de garage heb gehad zijn prima verlopen. Mensen aan de balie staan je altijd snel te woord en er wordt duidelijk uitleg gegeven over werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden en de daarbij horende kosten. Al met al zeer tevreden tot nu toe.

Dhr. F. Willems (Zevenaar)
26-09-2019

Klantvriendelijk, servicegericht.

N. Lamers (Duiven)
24-09-2019

Eerlijk en open zakendoen. Goede service.

Jan de graaf (Doesburg)
20-09-2019

Goede service.

Totalrent (Didam)
20-09-2019

ga zo door

Ida Leenders van Dijk (Velp.)
20-09-2019

Prettige ontvangst, deskundigheid en duidelijkheid bij vragen en uitleg.

Peter Beekman (Zevenaar)
20-09-2019

Nooit een probleem. Prettige benadering en vakkundige reparaties.

Dhr. W.M. van der Poel (Duiven)
04-09-2019

Omdat het gewoon heel goed is.

T. Kunkels (Didam)
03-09-2019

Klantvriendelijk, goede service en uitleg bij vragen. Kortom superfijne garage die ik iedereen aanraad.

Anouk van Huet (Zevenaar)
30-08-2019

Duidelijk omtrent wat te verwachten, extra werkzaamheden goed uitgelegd, mooie opgave van onderhoudsbeurt meegekregen

Dhr. van Velsen
14-08-2019

Beleefd en attent personeel!

Anneke Wintersen (Zevenaar )
07-08-2019

Al 14 jaar klant en alleen maar goede ervaringen opgedaan. Servicegerichte, duidelijke en deskundige aanpak waarbij je als klant gezien wordt. Hulde aan dit bedrijf!

Arie de Jong (Duiven)
07-08-2019

Het is een betrouwbare met vriendelijk personeel garage

henk boerdam (didam)
07-08-2019

Het is een autobedrijf met een nette uitstraling en vriendelijk/behulpzaam personeel. Als ik iets heb met de auto kan ik altijd direct komen om er naar te laten kijken. Goeie service!

Monique Lubbers-van Rijswijk (Westervoort)
02-08-2019

Vlot en goed geholpen

Jansen (Hall)
31-07-2019

Goed onderhouden en schoon bedrijf waar je voor je plezier naar toe gaat iedereen is vriendelijk en behulpzaam.

Ton Nijenhuis (Zevenaar)
31-07-2019

Geweldig autobedrijf waar je snel, vriendelijk en vakkundig geholpen wordt. Vertrouwen is het sleutelwoord wanneer je een garage kiest, en dat heb ik 100% bij Bloemberg Zevenaar.

Dick Kuiper (Zevenaar)
31-07-2019

Prima garage. Heldere en duidelijke uitleg. Vooraf altijd overleg over eventuele reparaties. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Tijdens onderhoud is er altijd een leenfiets ter beschikking of kan je wachten in een rustige ruimte met koffie en wifi. Perfect!

Marc Kingma (Arnhem)
24-07-2019

Omdat zowel de ontvangst , de afhandeling van de serviceverlening en de uitleg van de uitgevoerde werkzaamheden alle lof verdient

Th Evers (Loo Gld)
24-07-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.