Beoordelingen Toyota Bloemberg

9,3

871 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

vriendelijk en altijd bereidwillig.

mevr. M. van Huet (Pannerden.)
07-02-2020

Prettige mensen en altijd een correcte afhandeling.

T.J.E.M Riswick-Keultjes (Zevenaar)
07-02-2020

Geen klachten

W. Gunsing (Zevenaar)
05-02-2020

Er zijn geen minpunten; alles klopt!

Fons van Tilborg ('s-Heerenberg)
05-02-2020

De mensen die er werken zijn erg gemotiveerd en ter zaken kundig. Altijd vriendelijk en behulpzaam.

Ineke Rodink (Arnhem.)
31-01-2020

Prettige ontvangst en behandeling, werkzaamheden uitgevoerd volgens afspraak.

Wim van Mourik (Duiven)
29-01-2020

Alles perfect gecommuniceerd en verlopen.Maar aangezien het pas mijn tweede onderhoudsbeurt was (nog?) geen 10!

Rob Barensen (Didam)
29-01-2020

Klantvriendelijk en duidelijk, snelle levering

M. Tip (Didam)
29-01-2020

Ik kom al jaren indeze garage en wordt altijd zeer persoonlijk en klantvriendelijk geholpen.

Mieke van Dulmen (Zevenaar)
29-01-2020

korte lijnen; betrouwbaar; gemakkelijk contacten te leggen; vooral betrouwbaar!

Dhr. M.C.M. Vissenberg (Bronckhorst (Keijenborg))
28-01-2020

Vriendelijk en behulpaam personeel. Er wordt ook serieus naar de klachten geluisterd, ook al zijn de klachten soms vaag.

R. Thijssen
24-01-2020

Snelle service.

Bertus Knottnerus. (Westervoort)
24-01-2020

prettig en open contact. Erg klant vriendelijk

Casper Loverink (zevenaar)
24-01-2020

We moeten ruim 130 km rijden voor een onderhoudsbeurt en hebben dat er graag voor over. Dat zegt denk ik genoeg!

Dhr. H.v.Melick (Herkenbosch (Roermond))
22-01-2020

Goede service

Hans Luimes (Westervoort)
22-01-2020

Totale sevice en klantvriendelijkheid

René de Jager (Duiven)
22-01-2020

prima bedrijf

Dhr Bmons (Zevenaar)
21-01-2020

Áltijd een goede beoordeling gehad in het verleden

M te Wiel (Duiven)
15-01-2020

Een echt ouderwets familiebedrijf waarbij de klant zich echt gewaardeerd voelt.

R Halmans (Huissen)
02-01-2020

ik ben zeer tevreden.

Th.W Puntman
30-12-2019

Prettige ongedwongen sfeer. Vriendelijke medewerkers. Altijd tijd voor een praatje. De koffie staat klaar. Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen.

familie Bleekman
30-12-2019

Prima service, betrokken, aardige mensen, informatief, to the point. Inhoudelijk over de werkzaamheden en uitvoering ervan kan ik niet oordelen. Stralen wel vertrouwen en betrouwbaarheid uit.

Jos
30-12-2019

Zeer goede kwaliteit auto's. Service uitstekend!

Mvr Derks (Zevenaar)
30-12-2019

Bloemberg is een zeer betrouwbaar adres, altijd overleg zolang als ik Toyota rijd en dat is al heel lang met diverse modellen.zowel directie, balie-medewerkers als de monteurs zijn zeer voorkomend, ik heb in de loop der jaren een heel goede bandopgebouwd.

greetje navarro-voordenberg (velp)
11-12-2019

Ik veel garages gehad in mijn leven, maar bij Bloemberg ga ik niet meer weg. En dat terwijl ik in Arnhem woon...

Michiel Molenaars (Arnhem)
11-12-2019

Goede service. Persoonlijke en prettige behandeling. Kundige monteurs.

Mevrouw Aalbers
06-12-2019

Alsof we een grote TOYOTA-familie zijn .Alle personeelsleden kunnen naar onze mening goed met elkaar overweg.Belangrijkste ,nooit opdringerig in al die jaren, wat wij ook van andere mensenhebben gehoord. Wij hopen nog lang van deze bijzondere service gebruik te maken.Ervaar dit zelf en verbaas je dat zoiets nog bestaat!

Dhr. Johann Teering
06-12-2019

Al 42 jaar goede ervaring met dit bedrijf.

Jan Arntz (‘S-Hee)
06-12-2019

gewoon eerlijk en nuchter geen poespas.

Beyer (Arnhem)
06-12-2019

Ben zeer tevreden over het onderhoud van mijn auto bij Autobedrijf Bloemberg Zevenaar

Otto van Megen
03-12-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.