9,3
992 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Bloemberg

9,3

992 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Zeer prettig geholpen door medewerkers, maar wij hebben de indruk dat er veel te veel techniek in deze auto zit zodat het personeel op heel veel dingen geen antwoord kan geven. En dat is jammer! Verder wil ik iedereen deze garage aanbevelen.

nico eilers (westervoort)
11-01-2021

Goede service.

Hentzepeter
07-01-2021

Fijne garage, duidelijkheid over prijzen en meerwerk en achteraf altijd een checklist met wat is gedaan aan de auto met foto's en al. Chapeau!

Dhr. M Veenendaal (Duiven)
07-01-2021

Professionele en vriendelijke medewerkers. Duidelijke uitleg en afhandeling met gewenst resultaat. Voelt vertrouwd.

Mevr. J. Klutman (Babberich )
04-01-2021

Prima service, prettige ontvangst, en klantvriendelijke medewerkers. Daarnaast is de catering, prima koffie, ook nog eens uitstekend. Bedrijf heeft de charme van een echt, nog niet heel groot, familiebedrijf. Helaas zie je dat bijna niet meer. Houden zo!

Pieter Janssen (Arnhem)
04-01-2021

Vriendelijk personeel, correcte behandeling.

mw de Groot
28-12-2020

Ik kom hier al jaren en nog nooit een vervelende medewerker gehad. Een prima autobedrijf.

Mevr. H. Bergsma Wigman (Elst gld.)
28-12-2020

in geheel meer ruimte showroom creëren, betere plek vinden voor het uitrijden van gekochte Toyota door klant en splitsen parkeerplekken voor bezoek aan showroom en werkplaats.

Dhr. b.h. schoonweiler (Wehl)
28-12-2020

fijne garage, prima personeel vriendelijk, behulpzaam, goede service.

A Peters
28-12-2020

Goed werk.

Jan Nijhof (Zevenaar)
18-12-2020

Het zijn prettige medewerkers allemaal correct in alles heel vertrouwd, geen op- of aanmerkingen.

BJ. KUPERS (Didam)
17-12-2020

Keurige behandeling; onderhoud conform de beurt; vriendelijke en toch ook zakelijke afhandeling; prima vevreden; zou geen betere dealer weten!

Dhr. M.C.M. Vissenberg
16-12-2020

Behulpzaam, vriendelijk en servicegericht.

Harrie Scherpenborg (Veenendaal)
10-12-2020

Prima snelle service en prettig contact.

Frans
10-12-2020

Goede service met duidelijke uitleg. Personeelsleden zijn kundig. We hebben alleen maar goede bevindingen met dit bedrijf.

H. Stempyn
10-12-2020

Deskundig, betrouwbaar.

Dhr. R. van Ritbergen ('s-Heerenberg)
10-12-2020

Ben heel goed geholpen. Zeer tevreden.

Otto van Megen (Lobith)
03-12-2020

Fijn bedrijf, prettig personeel, onderhoud en reparaties worden prima uitgevoerd. Je wordt van tevoren geïnformeerd over prijs en tijdsduur, en je krijgt na onderhoud of reparatie een uitgebreid rapport over je auto. Aandacht voor de klant: je kunt comfortabel wachten, de koffie is goed. En er staan zelfs leen-leesbrillen op tafel.

Michelle Scherpenborg
03-12-2020

Wordt prettig en goed geholpen. Zeer tevreden met de service.

D. Weber (Duiven )
26-11-2020

Garage die je volledig ontzorgd en altijd klaar staat. Betaalbaar en servicegericht.

Teye Brandsma (Westervoort)
26-11-2020

Wij zijn meer dan tevreden over Bloemberg: prettige receptie met vriendelijke medewerkers die altijd naar de koffie verwijzen. Ook de terugkoppeling van gedane werkzaamheden is uitstekend. De werkplaatsmedewerkers kennen we niet persoonlijk maar zijn zeer bekwaam want de werkzaamheden zijn altijd prima uitgevoerd, nooit onverwachte klachten.

Fam. Krouwel (Didam )
26-11-2020

Sinds 1985 en nu na mijn 10e nieuwe Toyota uitermate tevreden over autobedrijf Bloemberg. Zowel directie als verkoop en monteurs staan altijd bij vragen direct met raad en daad klaar om te helpen. Weten precies wat mijn wensen zijn.

Paul van Luijn (Soesterberg)
26-11-2020

Zeer betrouwbaar, goede opgave van kosten en buitgewoon vriendelijke kundige mensen die ik helemaal vertrouw.

H.J.G.te Stroete (Zevenaar )
19-11-2020

Wij worden altijd correct behandeld. Niet onpersoonlijk.

hendriks (didam)
19-11-2020

Het is een prettige garage. Kennen hun klanten. Personeel is vriendelijk en netjes.

Cees van Dijk (Zevenaar.)
12-11-2020

Duidelijk, komen afspraken na, voorkomend, prettige samenwerking.

Dhr Roozendaal (Zevenaar)
12-11-2020

Zeer deskundig, vriendelijk familiair bedrijf, werkt zeer klantgericht en denkt in oplossingen.

Hans Derksen (Velp (GLD))
29-10-2020

Voor mij was Autobedrijf Bloemberg nog onbekend. Reed eerder een ander merk. Maar door een lease auto nu bij hun terecht gekomen. Ben er zeer netjes en klantvriendelijk geholpen toen ik de auto op kwam halen. Er was zelfs een mooie strik op de auto aanwezig. De verkoper was zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik ben zeer tevreden over mijn eerste bezoek aan deze garage.

Mevr Vermeulen (Zevenaar)
29-10-2020

Toyata Dealer Bloemberg heeft niet alleen passie voor zijn automerk, maar ook voor de menselijke maat. Dit is een voorbeeld van hoe een autodealer met zijn klanten om kan gaan.

Ton Terlouw (Zevenaar)
22-10-2020

Klasse auto.

Mw. H. van den Berg (Arnhem)
22-10-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.