9,4
1.127 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Bloemberg

9,4

1.127 beoordelingen

Filter

Tevreden Toyota rijden bij autobedrijf Bloemberg Tevreden Toyota rijder bij Autobedrijf Bloemberg

B.J.M H
24-01-2023

Zeer tevreden klant Ik voel me bij Toyota Bloemberg zeer op mijn plek, er is een warm welkom, met koffie/thee, je wordt professioneel geholpen en goed en duidelijk geïnformeerd. Daarnaast en niet geheel onbelangrijk, de auto wordt goed behandeld en afgeleverd, voor een eerlijke en vooraf duidelijke prijs.

Marcel
12-01-2023

Super service Super vriendelijk, persoonlijk, goede service . Ik kan iedereen aanbevelen om hier een auto aan te schaffen. Top dealer!

R. J
29-12-2022

Top auto en garage Sinds 4 weken in bezit van de Toyota Yaris Cross Hybrid. Een top auto met mooie zuinige rijprestaties. Met name erg tevreden over de garage waar we deze kochten. Garage Bloemberg in Zevenaar is uitermate klantvriendelijk en correct.

B.G Turk
20-12-2022

Alles prima geregeld, conform afspraken. Prettige ontvangst

K.A. B
16-12-2022

Heel goede relatie met het personeel in de 10 jaar als tevreden klant.

Toyota eigenaar
04-12-2022

Top service en betrouwbaar!

S. N
01-12-2022

Goede garage altijd welkom en je wordt er vriendelijke behandeld

J.M.B. W
30-11-2022

Uitstekende service. Prima dealer, met vriendelijke medewerkers die goed communiceren over de uit te voeren werkzaamheden.

F.G.M. C
25-11-2022

Fijne meedenkende Toyota garage. Prettig in contact en correct in de uitvoering

R P
24-11-2022

Betrouwbaar. Betrouwbaar, goede service, klantvriendelijk. Garage Bloemberg is aan te bevelen.

W.A.F. P
24-11-2022

Voor een toyota in de liemers moet je bij Bloemberg Zevenaar zijn! Afspraken zijn goed nagekomen, bij proefrit en aflevering .Levertijd was bijna 9 maanden maar daar kan de dealer verder niets aandoen

T.M. Hulshorst
11-11-2022

Prima service en vriendelijke behandeling. Ondanks dat de levertijd een half jaar heeft geduurd is het contact met Bloemberg goed geweest. Klantgerichte behandeling en altijd tijd voor ons.

Paul Vlaardingerbroek
10-11-2022

Goede service Ik ben erg tevreden over de service en vriendelijkheid van de medewerkers

G.de Jong
04-11-2022

Goede service maakt het verschil! Wij zijn al jaren (zeer) tevreden klant met diverse Toyota's & worden altijd uitstekend geholpen. Fijn bedrijf!

Thomas
25-10-2022

Top service. Het is wel ver rijden voor ons naar Toyota Bloemberg, wel de moeite waard met zo'n goede service. Nemen nog eens rustig de tijd voor je en leggen in mijn auto mijn vragen uit. Super.

J.P.G. C
01-10-2022

Goede service Altijd netjes geholpen en niks te veel

H.A.J. A
29-09-2022

Goed

Toyota eigenaar
29-09-2022

Top Hele fijne mensen en een goede service en deskundigheid

Toyota eigenaar
08-09-2022

Goede service en lekkere koffie Goede service, op tijd begonnen aan de afspraak, vlot & correct geholpen en lekkere koffie gehad tijdens het wachten

KR
30-08-2022

Perfecte service. Wij zijn zeer tevreden over de service en bereidheid in het meedenken van een klant, zo behoudt men zijn klanten zij doen dit al jaren

T.J.G. B
26-08-2022

Goede service, vriendelijke mensen meedenkend, en niets is teveel moeite Ik zou dit bedrijf bij iedereen aanraden

T.A.M. Berntsen
25-08-2022

Betrouwbare en keurige info. Zeer vriendelijk

W.G.J D
18-08-2022

Goede service Aardig personeel je wordt goed begeleid, ook als je niks koopt. Wij wilde er nog even nadenken, dit was geen probleem julli bleven aardig.

Toyota eigenaar
09-08-2022

Top bedrijf. Grote dealers zijn niet altijd beter,een kleinere staat toch vaak dichter bij de klant,in mijn geval dus wel,na mijn offerte bij n grote dealer werd mij niet gezegd dat de nieuwe auto n oud type mediaspeler had ,dus zo nieuw was ie niet ondanks 2022 en 0 km. Dit werd mij duidelijk gemaakt bij n bezoek aan Bloemberg in Zevenaar,dus gelukkig geen kat in de zak gekocht,en dat is nu precies wat zo belangrijk is. Wij zijn zeer blij met onze nieuwe wagen en raden dan deze dealer ook aan.super vriendelijke mensen tot in de garage toe.

A.J. W
21-07-2022

Toyota eigenaar
14-07-2022

Perfecte service!

G.J.J. V
04-07-2022

Onderhoud Toyota Aygo Dit is onze derde toyota aygo.... eerst een rode daarna een witte en nu een blauwe... dus hierna een oranje! Altijd goede service, vriendelijke mensen en nog een echt familiebedrijf waar de zonen de zaakjes goed voor elkaar hebben.

Geert
01-07-2022

Geweldig bedrijf Fijn bedrijf, ik laat hier mijn auto met een gerust hart achter. Eventuele extra kosten worden altijd vooraf gecommuniceerd. Ze denken met je mee. Voor alles kun je naar Bloemberg niet alleen onderhoud en reparatie, aankoop van occasion of nieuwe Toyota maar ook voor schade herstel, uitlijning en zelfs Toyota campers en de verhuur van deze campers. Compleet ontzorgd super fijn!

D.J.P.H J.
21-06-2022

Aygo X Ik ben zeer tevreden met de service en met name met de benadering

G.W.M. L
16-06-2022