9,4
1.099 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Bloemberg

9,4

1.099 beoordelingen

Filter

Geweldig bedrijf Fijn bedrijf, ik laat hier mijn auto met een gerust hart achter. Eventuele extra kosten worden altijd vooraf gecommuniceerd. Ze denken met je mee. Voor alles kun je naar Bloemberg niet alleen onderhoud en reparatie, aankoop van occasion of nieuwe Toyota maar ook voor schade herstel, uitlijning en zelfs Toyota campers en de verhuur van deze campers. Compleet ontzorgd super fijn!

D.J.P.H J.
21-06-2022

Aygo X Ik ben zeer tevreden met de service en met name met de benadering

G.W.M. L
16-06-2022

Goed gedaan Bloemberg!! Na een 1e beurt blij verrast dat flink wat krassen op de bumper weggepolijst waren zonder dat ik daar om gevraagd had. Dank jullie wel! Daar maken jullie me heel bij mee!! Super service!!

Bas
09-06-2022

Goede, vriendelijke service en behandeling

R. V
26-04-2022

GOEDE SERVICE Zeer te vrede met mijn dealer

T. H
22-04-2022

Kwaliteit- prettig Kwaliteit- prettig. Uiterst plezierig in omgang.

J.W.M. Wammes
14-04-2022

Prima Ervaring met Toyota Bloemberg Toyota Bloemberg is door een kennis aanbevolen. Ben zeer tevreden als Citrofiel over deze garage.

B.J.T. Janssen
08-04-2022

Een prettig familie bedrijf met een hoog service gehalte. Mooi familiebedrijf met vriendelijk personeel en een hoog service niveau.

P. vd kamp
29-03-2022

Heel klantvriendelijk, menselijk en gastvrij! Het is een fantastisch klantvriendelijk bedrijf. Zeer behulpzame en klantvriendelijk mensen. Tijdens de onderhoudsbeurt kan ik wachten met koffie en ik kan werken aan een ruime tafel.

J_vd_Pavert
03-03-2022

Garage Bloemberg vinden wij een prettige garage die altijd tijd heeft voor de klant en weet wie de klant is.

C van Dijk
03-03-2022

Service met hoofdletters Hele goede service. Heel persoonlijke vriendelijke en behulpzame medewerkers. Service wordt met hoofdletters geschreven. Kan deze dealer aan iedereen zonder voorbehoud aanraden.

I.O.J.R. W
18-02-2022

Goed en en betrouwbaar bedrijf Goede service, en je wordt er als klant goed en fijn te woord wordt gestaan.

Toyota eigenaar
03-02-2022

Altijd alles top ! Beste garage die ik ooit had, daarom blijf ik er maar.

F.L. Kok
29-01-2022

Goede service Goede service en vriendelijk personeel

Toyota eigenaar
28-01-2022

Top service! Ben erg tevreden over de kwaliteit van het onderhoud, niveau van de service en de uitstekende communicatie.

Frank
27-01-2022

Wordt als klant ontvangen en bediend. Vriendelijkheid aan de receptie, goede service en komen afspraken na.

Toyota eigenaar
25-01-2022

Zeer tevreden Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop je als klant wordt behandeld. Wordt elke keer weer bevestigd dat mijn gevoel en vertrouwen in deze garage meer dan juist is.

G.T.M B
06-01-2022

Wij zijn zeer tevreden tijdens onze behandeling bij de aankoop van de nieuwe auto door de verkoper de heer Bloemberg. Wij zijn zeer tevreden met de autoverkoper de heer Bloemberg.

W. Jansen.
31-12-2021

goede service gerichte dealer Ben onder de indruk van de service van Bloemberg. Er wordt de tijd voor je genomen en er worden diverse mogelijkheden besproken wat er kan.

P.F.v.B
24-12-2021

Ze zijn er nog de kleine betrouwbare en op stevige gerichte familiebedrijven . Hier kennen ze je nog bij naam.

P.G.J. J
17-12-2021

Prima overgang van Peugeot naar Toyota Na het wegvallen van de lokale Peugeot dealer ontstond er een vacuüm. De daarna opgedane ervaringen met de naburige Peugeot dealer in Velp waren dermate slecht dat ik klaar was met dit merk. Door een onverwachte kennismaking met een Toyota Yaris hybride werd ik enthousiast over dit voor mij onbekende merk. De keuze viel op de CHR waarover ik nog steeds erg tevreden ben. De behandeling door het personeel van garage Bloemberg spreekt mij erg aan. Zij snappen hoe je als klant behandeld wil worden. Ik hoop dat ik deze behandeling ook in de toekomst ook mag blijven ervaren en geef een dikke pluim aan Toyota Bloemberg

G Bongers
11-11-2021

Toppers die jongens Onderhoudt is weer snel en goed verzorgd verlopen ga zo door jongens

T. V
07-10-2021

Service gericht. Autobedrijf Bloemberg B.V. is in mijn beleving al jaren (meer dan 40 jaar klant) een klant service gerichte Toyota dealer. Er is geen Toyota dealer die een betere klantvriendelijkheid heeft. In alle jaren bij andere dealers voor een nieuwe Toyota wezen kijken, maar ondanks dat ik circa 100 km er vandaan woon, kom ik elke keer weer terug bij de beste Toyota dealer van Nederland, dus Autobedrijf Bloemberg.

Toyota eigenaar
05-10-2021

Prima service door de jaren heen . Wij zijn erg tevreden hoe men onze Toyota"s behandeld .

Wasmachine service
18-09-2021

Al jaren prima service Een vertrouwd gezicht en prima service

A. L
15-09-2021

Al 40 jaar zeer teveden Uitstekende garage, prima monteurs, goede en vlotte service

J.H.W. B
14-09-2021

perfecte service en correcte behandeling voor iedere klant een aanbeveling

Toyota eigenaar
14-09-2021

Persoonlijk, vriendelijk, eerlijk en zeer betrouwbaar Wij zijn al jaren klant. Zeer mooi familiebedrijf en wordt echt als persoon geholpen en benaderd. Ze zijn open, eerlijk en zeer betrouwbaar.

P.J.
12-08-2021

Goede service vriendelijk, goede service en klantgericht

R Pouleyn
03-08-2021

Het was al een poosje geleden dat mijn auto voor onderhoud naar de garage moest. Ik heb snel een afspraak kunnen maken, werd hartelijk ontvangen bij de receptie. Er werd een inspectie gedaan voor het uitvoeren van het onderhoud, ik werd gebeld over de uit te voeren werkzaamheden en de kosten hiervan. Volgens afspraak werd de auto voorzien van nieuwe banden en een APK en weer fris gewassen aan mij overhandigd. Zeer tevreden.

D. Heuts (Didam)
19-07-2021