9,3
966 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Bloemberg

9,3

966 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Zeer deskundig, vriendelijk familiair bedrijf, werkt zeer klantgericht en denkt in oplossingen.

Hans Derksen (Velp (GLD))
29-10-2020

Voor mij was Autobedrijf Bloemberg nog onbekend. Reed eerder een ander merk. Maar door een lease auto nu bij hun terecht gekomen. Ben er zeer netjes en klantvriendelijk geholpen toen ik de auto op kwam halen. Er was zelfs een mooie strik op de auto aanwezig. De verkoper was zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik ben zeer tevreden over mijn eerste bezoek aan deze garage.

Mevr Vermeulen (Zevenaar)
29-10-2020

Toyata Dealer Bloemberg heeft niet alleen passie voor zijn automerk, maar ook voor de menselijke maat. Dit is een voorbeeld van hoe een autodealer met zijn klanten om kan gaan.

Ton Terlouw (Zevenaar)
22-10-2020

Klasse auto.

Mw. H. van den Berg (Arnhem)
22-10-2020

Vriendelijk, open en eerlijk gesprek!

Wout (Loo)
22-10-2020

Prima garage, klantvriendelijk.

Randwijk
15-10-2020

Toyota Bloemberg is een betrouwbare merkdealer. Zij doet wat ze belooft en kent haar klant.

Robert de Graaff (Duiven)
15-10-2020

Geweldige service en je bent er altijd welkom voor vragen of als je onverwachts binnenkomt. En altijd super vriendelijk.

Dhr. R. Schouten
12-10-2020

Dit is een heel prettig bedrijf. De mensen die er werken zijn erg vriendelijk en houden zich aan de afspraak. Je krijgt tijdig bericht dat er weer onderhoud gepleegd moet worden aan de auto. Vooral de prettige benadering is fijn.

Iris van der Zee
08-10-2020

Na vele merken gereden te hebben is de TOYOTA de TOP !!!!!!!

L.C.M. van Hal (Zevenaar)
08-10-2020

Altijd vriendelijk en altijd correct. Goed advies en snelle service voor een correcte prijs.

Hans Dekeling (Zevenaar)
25-09-2020

Kom er al jaren en gaat prima en Toyota is betrouwbaar.

geert
25-09-2020

Autobedrijf Bloemberg B.V. te Zevenaar krijgt van mij een 9 vanwege de uitstekende service en de klantvriendelijkheid.

J de Bont (Huissen)
25-09-2020

Gastvrij, prima voorlichting en serviceverlening.

Theo Evers (Loo Gld)
25-09-2020

Goede en betrouwbare service!Zeer klantgericht!

Peter Boersma
10-09-2020

Je kan er met alle vragen terecht, snelle service.

susan koerntjes (zevenaar)
10-09-2020

Ik ben erg tevreden.

Rob Gabriel
10-09-2020

Ze zijn klantvriendelijk en nemen de tijd voor je.

Dhr Jansen (Zevenaar)
07-09-2020

Keurig netjes geholpen en men is altijd vriendelijk.

J.e.t. Derksen (Stokkum)
03-09-2020

Klantvriendelijke en deskundige service.

Dhr. M Molenaars (Arnhem )
02-09-2020

Ik vind het echt een hele betrouwbare dealer en het personeel dat er werkt is echt professioneel bezig en dat waardeer ik ten zeerste. Houden zich altijd aan de afspraken en altijd word je netjes te woord gestaan. Ik zal hier dan ook nog lang klant blijven als het aan mij ligt.

R.A. Schouten (Zevenaar)
24-08-2020

Klantvriendelijk en vakkundige garage.

R v d Velden (Spankeren )
21-08-2020

Zeer tevreden over hoe ik ben behandeld en zeer tevreden over de service die ze aan mij verleend hebben.

Herman van Ophuizen (Millingen a/d Rijn)
21-08-2020

Je wordt er zeer correct geholpen en ze nemen de tijd voor je.

Hulshof (Arnhem)
20-08-2020

Goede service m.b.t. gratis leenauto tot levering lease auto.

Paul Wensink (Duiven)
13-08-2020

9 is toch mooi cijfer. Goed bedrijf vriendelijke mensen. Goede service. Prijs is zeer netjes.

Totalrent (Didam)
12-08-2020

De service is zeer goed, het personeel is professioneel en de prijs is acceptabel. Ook de uitstraling van het pand is netjes, hier laat je de Toyota of ander merk voertuig in vertrouwen achter.

Dhr. Janssen ('s-Graveland)
12-08-2020

Klant- en servicegericht bedrijf. Maar bovenal ook betrouwbaar in de omgang met de klant.

Michael Moutaouakkil (Duiven)
12-08-2020

Niet te grote garage, familiebedrijf en aardige mensen die je vriendelijk te woord staan.

mevr. C. Elemans-van Tiel (Arnhem)
10-08-2020

Het zonder afspraak vervangen van een onderdeel en de flexibiliteit waarmee een plotseling opgetreden probleem(pje) keurig afgehandeld werd, verdient alle lof. De klant is bij Bloemberg echt nog koning!

Arie de Jong (Duiven)
05-08-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.