9,4
1.035 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Bloemberg

9,4

1.035 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Goede naleving van de afspraken. En deskundig en vriendelijk personeel. Alles bij elkaar, een garage om terug te komen.

Dhr T Hesse (Duiven)
09-04-2021

Zeer tevreden.

H.J.Brinkhof (Zevenaar)
07-04-2021

Goede service en zeer attent.

E.Vergeer (Zevenaar)
07-04-2021

Goede service, bekwaam en vriendelijk personeel. Zeer fijn bedrijf.

José Stempyn
07-04-2021

Bekwaamheid, en goede service en kreeg een goede en nette prijs voor mijn inruil auto, kortom Bloemberg Zevenaar is voor mij een topzaak.

Ben Gort (Zevenaar )
07-04-2021

Zowel het digitaal afspraak maken als de informatie tijdens het onderhoud zijn professioneel van opzet. De receptiemedewerkers zijn klantvriendelijk, bescheiden, open en eerlijk in hun communicatie.

Gerard Cuijten (Velp)
07-04-2021

Goede service, ook in noodgevallen. Vriendelijke receptie, goede en gezellige wachtruimte met zelftap koffie en thee in plastic, glazen en stenen kop en schotels. Leenfiets en auto aanwezig. Ben al jaren een tevreden klant.

Wim Bladergroen (Doesburg)
07-04-2021

Ik word bij Autobedrijf Bloemberg altijd deskundig en vriendelijk geholpen. De verkoper stelt de klant centraal en geeft duidelijke informatie. Ook aan de balie is de afhandeling altijd prettig. Ik kom hier al zo'n 20 jaar en blijf hier graag komen!

Joop Saat (Arnhem)
06-04-2021

Goede en uitgebreide service, een eerlijk advies en bovenal altijd klantvriendelijk.

Vera Lems (Nieuw-Wehl)
01-04-2021

Vriendelijk personeel, spreken mijn taal, altijd open voor verbeteringen, prettige verkoop.

H. van der Voet (Westervoort )
01-04-2021

Zeer vriendelijk, correct en snel handelend.

Peter van de Kamp (Arnhem)
01-04-2021

Goede service en oprechte aandacht voor de klant. De klant is hier nog steeds koning.

Dhr. Jacobsen (Arnhem)
18-03-2021

Familiebedrijf met hart voor haar klanten.

Richard Halmans (Didam)
18-03-2021

Prima service . Onze Toyota bedrijfswagens snel weer op de weg .

WASMACHINE SERVICE (Zevenaar)
18-03-2021

Is een zeer groen bedrijf.

G.v.wessel (Didam)
12-03-2021

Geweldige mensen wat men zegt doet men. Men kan ze vertrouwen.

Hgm Roes (Stokkum)
12-03-2021

Vriendelijke mensen en duidelijke uitleg.

J.E.T. Derksen (Stokkum)
12-03-2021

Vriendelijk personeel.

Koolhaas (Duiven)
12-03-2021

Altijd gastvrij, vriendelijk. Er kan veel of er wordt een oplossing snel gezocht en gevonden.

Henk de Bruijn (Arnhem)
05-03-2021

Een zeer professioneel, klantvriendelijk gezellig en betrouwbaar bedrijf waar geluisterd wordt naar de klant en ook navenant wordt gehandeld. Zeer vriendelijk en kundig personeel.

Humphrey Daeseleer (Putten)
05-03-2021

Auto niet gewassen en gezogen, bestuurdersdeur scharnieren niet gesmeerd, kraakte nog toen ik auto ophaalde na de grote beurt.

A philipoom (Didam )
04-03-2021

We zijn zeer tevreden over Toyota Bloemberg Zevenaar. Afspraken worden prima nagekomen, zeer vriendelijk personeel en we zijn zeer tevreden over onze auto. We hebben in de 4 jaar tijd dat we deze nu hebben nog nooit geen problemen mee gehad. Een uitstekend autobedrijf waar we nog graag jaren cliënt blijven.

Dhr. J. Goris (Aerdt)
04-03-2021

Erg vriendelijk, meedenkend en behulpzaam.

E. Chatrer (Arnhem)
04-03-2021

Personeel achter de balie weten waar over ze praten, zijn betrokken bij de zaak. Onderhoud wordt goed gedaan, een pluim.

Evert Roza
26-02-2021

Uitstekende dealer, kwaliteit, gedegenheid en vriendelijke mensen.

van Dijk (Zevenaar)
22-02-2021

Goede sfeer, zeer klantvriendelijke benadering en degelijk werk zonder dat men het gevoel krijgt te veel te moeten betalen.

S.Visser (Tolkamer )
22-02-2021

Vriendelijk, behulpzaam en naar mijn ervaring betrouwbaar.

Tonny Weijkamp (Didam)
22-02-2021

Fijn geholpen nadat mijn auto gestolen was. Kreeg een leenauto ter overbrugging. Binnen 2 weken had ik een nieuwe auto. Er wordt mee gedacht. Kennen mijn wensen. Wordt goed op de hoogte gehouden. Snelle reacties op berichten. Altijd een vriendelijk woord. Auto werd thuis afgeleverd ivm corona. Keurig en correct afgehandeld. Ik heb al meerdere auto’s hier aangekocht en je krijgt een eerlijke prijs en een hartelijke ontvangst. Een aanrader.

Saskia van Heeckeren (Maassluis)
19-02-2021

Al meer dan 30 jaar mijn dealer met enkel positieve ervaringen. Een bedrijf dat met zijn klanten meedenkt. Medewerkers zijn allemaal zeer klantvriendelijk. Houden zich aan de afspraken.

B. Grutters (Zevenaar)
16-02-2021

De afhandeling en omgang is heel fijn, zeer klantvriendelijk en vooral eerlijk. Fijne personeel.

herman brinkers (lobith)
11-02-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.