Beoordelingen Toyota Bloemberg

9,3

659 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Goede service, plezierig contact, zeer tevreden.

Fenna (Zevenaar)
29-10-2018

Ik wordt altijd butengewoon vriendelijk geholpen, ongeacht hoe onnodig de beurt ook is. Mijn oude auto blijft heerlijk rijden en wordt prima hersteld als dit nodig is.

A. van Heuven
29-10-2018

Gewoonweg goed

Spaan (Groessen )
17-10-2018

Je wordt er goed en vriendelijke geholpen. Ze hebben allemaal tijd voor je.

Fred Boss (Duiven )
17-10-2018

Dealer straalt vertrouwen uit naar klant nette behandeling en afhandeling met als gevolg dat je met een goed gevoel in je auto rond rijd.

Joop van Welie (Zevenaar)
11-10-2018

Zeer plezierige vakmensen om zaken mee te doen hier staat de klant centraal en afspraken worden na gekomen

Dhr R .Kock (Zevenasr )
11-10-2018

De auto is binnen niet schoon.

h.J.Pütz (zevenaar)
11-10-2018

Goed gevoel !!! Zo doorgaan.

George thomassen (Zevenaar)
11-10-2018

Ik kan geen ander cijfer geven nog nooit en dat al heel lang ook maar 1 negatief ding meegemaakt bij Bloemberg.

Dhr. H van der Vecht (Arnhem)
05-10-2018

Goede klanten binding

Bennie Bosman (Didam)
05-10-2018

Ben al wel 40 jaar klant bloemberg senior was heel erg goed met de klanten en dat heeft hij goed overgedragen aan zijn twee zoons roy en carlo ik hoop dat nog lang mee te kunnen maken het is altijd gezellig als ik binnen kom het is net of ff koffie kom drinken

Anton schoot (Arnhem)
27-09-2018

Prima service.

Th.B. Van den Berg (Lobith)
24-09-2018

Los van het feit dat de Toyota Prius een geweldige en betrouwbare auto is (we rijden echt 1 op 20-22), is Bloemberg Zevenaar de beste garage die we ooit gehad hebben. Bijzonder vriendelijk en behulpzaam, deskundig, met een uitgebreide garantie waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan. Topbedrijf.

Dick Kuiper (Zevenaar)
19-09-2018

KlantVriendelijk en vakkundig personeel en zeer goede service

Peter Boersma
13-09-2018

Na de garantie periode ben ik afgelopen winter er achter gekomen dat de achterruitverwarming defect was,dus moest deze vervangen worden en de kosten hiervan worden gedeeld en dat vind ik netjes dat het zo is afgehandeld.Goede service dus.

N.van der Steen (Arnhem)
13-09-2018

Een fijne deskundige garage met deskundig en vriendelijk personeel kan de garage aan iedereen aanbevelen

Henk Boerdam (Didam )
12-09-2018

Voorbeeld voor alle autobedrijven waar ik mee te maken heb gehad.

L.C.M van Hal (Duiven)
05-09-2018

Deskundig en vriendelijk personeel

Bertus Knotnerus (Westervoort)
05-09-2018

Fantastische en deskundige service al jarenlang.

Vera
05-09-2018

Ze weten van de hoed en de rand dat is een grote pre heb dit wel eens anders mee gemaakt

H.C.Vos
05-09-2018

Een hartelijke, familiaire garage waar de klanten een gevoel krijgen dat ze er toe doen.

Thijs van Veen (Angerlo)
05-09-2018

Je wordt er netjes behandelt, Duidelijk in afspraken

mevr.Schlief (Didam)
05-09-2018

Een professioneel een klantvriendelijk bedrijf met vriendelijke en gedreven medewerkers

John Hardeman (Doorwerth)
29-08-2018

Vriendelijk en attent personeel. Duidelijke uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden. Nette showroom incl. koffiehoek.

Monique Lubbers (Westervoort)
29-08-2018

Jarenlange goede ervaring met dit bedrijf

Jan Arntz (´s Heerenberg)
29-08-2018

Zeer kundig en betrouwbaar bedrijf. Personeel denkt goed met je mee en geeft waardevolle adviezen. Onze vorige auto's ook hier gekocht en in onderhoud gehad en dat doen we nu ook weer met onze net "nieuw" aangeschafte occasion. (Ook gekocht bij Bloemberg).

Edwin van der Aa (Duiven)
29-08-2018

prima garage

p grintjes (didam)
29-08-2018

Solide, stabiel, voorspelbaar, vriendelijk en correct zijn kenmerken van Toyota Bloemberg.

Dhr vd Bolt (Duiven)
29-08-2018

Fijne ontvangst . Zeer goede uitleg. En ze nemen de tijd voor je. Erg prettig.

G. Van Alst (Zevenaar )
29-08-2018

samen gevat een prima bedrijf bloemberg Zevenaar om aan te bevelen

R de wit (arnhem)
23-08-2018

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.