9,4
1.070 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Bloemberg

9,4

1.070 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Het was al een poosje geleden dat mijn auto voor onderhoud naar de garage moest. Ik heb snel een afspraak kunnen maken, werd hartelijk ontvangen bij de receptie. Er werd een inspectie gedaan voor het uitvoeren van het onderhoud, ik werd gebeld over de uit te voeren werkzaamheden en de kosten hiervan. Volgens afspraak werd de auto voorzien van nieuwe banden en een APK en weer fris gewassen aan mij overhandigd. Zeer tevreden.

D. Heuts (Didam)
19-07-2021

Komen afspraken na, beleefd.

Telma (Pannerden )
15-07-2021

Goede en duidelijke uitleg.

h.giezenaar (zevenaar)
15-07-2021

Omdat ze alles volgens afspraak doen. En vertrouwelijk overkomen.

Dhr. Schuiling (Herwen )
15-07-2021

Altijd correct en een goede service.

Piet Gerritzen (Zevenaar)
09-07-2021

Goede ontvangst. Duidelijke communicatie, prettige afhandeling.

Stef Schreutelkamp
09-07-2021

Zeer vriendelijk personeel, niets is te veel.

Willemsen mevrouw (Zevenaar)
05-07-2021

Dit was de eerste keer dat ik daar geweest ben, dus ik weet niet of het altijd zo gaat. Over deze eerste keer ben ik zeer tevreden.

mw. Van Leeuwen
05-07-2021

Klantvriendelijk en goede uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden. Goed opgeleide en gemotiveerde employees.

Igo Huurneman (Zevenaar )
30-06-2021

Prettige dealer. Je wordt altijd snel en correct geholpen.

D.C. Kruis
30-06-2021

Betrouwbaar en vakkundig personeel. Zeer klantgericht!

Anneke Wintersen (Zevenaar )
30-06-2021

Goede ervaringen met zowel lease als privéauto.

Dhr. J.Hendriks (Duiven)
30-06-2021

Goede ervaring uit het verleden.

Jan Jansen (Rheden)
30-06-2021

Goede en betrouwbare service. Nemen alle tijd om iets uit te leggen.

Peter Abels Ruud van Rees (Doetinchem )
23-06-2021

Ik ben al ongeveer 30 jaar klant bij de dealer en heb alleen maar positieve berichten over hun. Als het nodig is word ik altijd vriendelijk en op een deskundige manier geholpen, zowel telefonisch als bij de onderhoudsbeurten in de garage.

Dhr. J.B. van Huet (Zevenaar)
21-06-2021

Goede service en heel klantvriendelijk.

Thea Aalten (Lobith )
11-06-2021

Staan altijd voor je klaar en zijn oplossingsgericht bezig.

J. Albers (Duiven)
11-06-2021

Het is een garage met een uitstekende service!!! Denken mee. Altijd iedereen vriendelijk in gedrag en communicatie. Afspraak is afspraak en dat is prettig, je weet waar je aan toe bent. Kortom een betrouwbare garage.

Jacques Voskuilen (Zelhem)
03-06-2021

Goed en vlot geholpen, ben tevreden.

Dhr. J. Hendriksen
27-05-2021

Zeer prettige en persoonlijke benadering, met professionele uitstraling.

Marcel (Zevenaar)
27-05-2021

Maken altijd waar wat ze beloven, topservice.

Paul Heij (Arnhem)
19-05-2021

Vriendelijk en snelle afhandeling.

Mevr. A, Bekker (Zevenaar)
14-05-2021

Altijd vriendelijk en je wordt er heel goed ontvangen.

Lenie Boerboom (Zevenaar)
14-05-2021

Vriendelijkheid en betrouwbaarheid en redelijke (inruil)prijs gehanteerd.

Johannes de Ruijter (Bemmel)
14-05-2021

Het is gewoon een super garage in al zijn facetten!!

c.van eijk
07-05-2021

Omdat ik al 5 jaar voor onderhoud kom en ik daar zeer tevreden over ben.

Herman J Roos (Arnhem)
28-04-2021

Het is in mijn beleving een zeer betrouwbare dealer en je wordt er uiterst correct behandeld en je gaat nooit met een slecht gevoel naar huis. Ik hoop er nog lang klant te mogen blijven.

R.A. Schouten (Zevenaar)
28-04-2021

Een klantgericht en professioneel bedrijf met vriendelijke en professionele medewerkers.

John Hardeman (Ulestrstraten)
21-04-2021

Prima bedrijf met prima medewerkers, goede adviezen, geen onvertogen woord. Altijd vriendelijk en in voor een geintje. Goed voorbereid, vervangend vervoer staat klaar en er is ruimte voor een praatje, kortom prima bedrijf.

Henk Jansen (Duiven)
21-04-2021

Een kundig team, altijd correct en vriendelijk.

Visser (Doesburg)
21-04-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.