Beoordelingen Toyota Bloemberg

9,3

848 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Bloemberg is een zeer betrouwbaar adres, altijd overleg zolang als ik Toyota rijd en dat is al heel lang met diverse modellen.zowel directie, balie-medewerkers als de monteurs zijn zeer voorkomend, ik heb in de loop der jaren een heel goede bandopgebouwd.

greetje navarro-voordenberg (velp)
11-12-2019

Ik veel garages gehad in mijn leven, maar bij Bloemberg ga ik niet meer weg. En dat terwijl ik in Arnhem woon...

Michiel Molenaars (Arnhem)
11-12-2019

Goede service. Persoonlijke en prettige behandeling. Kundige monteurs.

Mevrouw Aalbers
06-12-2019

Alsof we een grote TOYOTA-familie zijn .Alle personeelsleden kunnen naar onze mening goed met elkaar overweg.Belangrijkste ,nooit opdringerig in al die jaren, wat wij ook van andere mensenhebben gehoord. Wij hopen nog lang van deze bijzondere service gebruik te maken.Ervaar dit zelf en verbaas je dat zoiets nog bestaat!

Dhr. Johann Teering
06-12-2019

Al 42 jaar goede ervaring met dit bedrijf.

Jan Arntz (‘S-Hee)
06-12-2019

gewoon eerlijk en nuchter geen poespas.

Beyer (Arnhem)
06-12-2019

Ben zeer tevreden over het onderhoud van mijn auto bij Autobedrijf Bloemberg Zevenaar

Otto van Megen
03-12-2019

Dat heeft te maken hoe men behandeld wordt als klant ,,,is men ontevreden over iets dan maken ze het zo dat je als klant weer tevreden bent ,,,altijd is er een oplossing bij Bloemberg daar ben ik zelf achter gekomen.

Dhr. A.W.A. van Dinther (Aerdt)
27-11-2019

Familiebedrijf onder directie van 2 broers. Ook zij goed toegankelijk en stellen prijs op een persoonlijke relatie met hun klanten,. Technisch personeel ook vriendelijk en geven goede verantwoording van gemaakte kosten. Actief meedenken met de klant. Ik heb al aangegeven klant te willen blijven mede gezien ook de goede Toyota's die van de band rollen.

H.J.G. te Stroete (Zevenaar)
27-11-2019

Prettig geholpen vriendelijk,er staat altijd koffie klaar.

Henri Praster
27-11-2019

Klantvriendelijk, professioneel. Altijd volgens afspraak. Bereid mee te denken en net iets verder te gaan met de toch al uitgebreide service.

Wiep Janssen (Didam)
22-11-2019

Super vriendelijk , kun altijd vragen stellen niets is teveel .uitleg wat ze gedaan hebben helemaal top

Dhr. Berends
22-11-2019

Ik word daar altijd correct en vriendelijk en doeltreffend geholpen!

Joke van der Kolk (Rheden)
22-11-2019

Top Garage. Echt fam. bedrijf. Je bent geen nummer. Je wordt eerlijk en oprecht behandeld. Ze leven ook met de mensen mee. Top.

Toon Jacobs (Loo)
22-11-2019

Goede service, persoonlijk contact, ze kennen je. Lopen een stapje extra als het nodig is, eerlijk

Esther (Duiven)
19-11-2019

goede service en vriendelijk

van Dijk (Zevenaar)
19-11-2019

Omdat het een heel goed bedrijf is. Afspraken worden nagekomen en de kosten zijn heel redelijk.

Joost Metsers (Zevenaar )
19-11-2019

Ik word altijd netjes en bekwaam geholpen. No nonsens, eerlijke onderhoudsprijzen

Teye Brandsma (Westervoort)
19-11-2019

Ze zijn daar altijd klantvriendelijk. Perfect.

J. Wichmann (Aerdt)
19-11-2019

Goede service en klantvriendelijk. Vriendelijk personeel. De receptie heeft een frisse uitstraling. De wachtruimte is prettig en de koffie lekker

Frans Frederiks (Elst)
19-11-2019

Ik kan ten allen tijden bij deze dealer terecht voor kleine en grote problemen. Ik word altijd vriendelijk ontvangen en mijn problemen worden altijd naar tevredenheid opgelost. Ik ben al jaren klant bij deze dealer en ben niet van plan ergens anders naartoe te gaan. Rondom - zeer tevreden.

Mevrouw Mc Laverty
07-11-2019

Vriendelijk en correcte afhandeling.

Tonny Weijkamp (Didam)
07-11-2019

Zeer goede ervaring met Toyota Bloemberg Zevenaar. Komen hun afspraken na en zijn erg vriendelijk.

H.Hendriksen (Zevenaar)
07-11-2019

Sinds jaren het beste Toyota bedrijf dat we kennen. Van nieuwe klant die we in 2012 waren (2x Prius, 1 x Yaris, 2 x Aygo) tot heden. Altijd correct, altijd klantvriendelijk, altijd de auto's weer tiptop in orde!

André Weber (Arnhem)
05-11-2019

Zoals vermeld; zeer voorkomend, behulpzaam en deskundig!

dhr ton van de graaf (arnhem)
01-11-2019

Een zeer gewaardeerd familiebedrijf.

Willemsen (Zevenaar)
29-10-2019

Is al ruim dertig jaar een zeer goede en betrouwbare autogarage.

L.C.M van Hal (zevenaar)
29-10-2019

Ze (her)kennen je! Ze komen afspraken na. Ze zijn accuraat en hebben een goede service!

Ate van der Werff (Doesburg)
29-10-2019

Dit is onze 3de auto die we bij hen gekocht en in onderhoud hebben. De contacten zijn prettig en duidelijk. Het gevoel is altijd goed en eerlijk.

Cees van Dijk (Zevenaar)
23-10-2019

Klant vriendelijk

Bennie Bosman (Didam )
22-10-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.