9,4
1.196 beoordelingen
airco-1440x430a_tcm-22-1731195.jpg

Controle en onderhoud airco

Een goede airco zorgt voor een frisse auto

Een airco die goed werkt, zorgt voor een frisse auto. Dat is wel zo prettig. Een jaarlijkse check zorgt er bovendien voor dat hij goed blijft werken. Het is dus verstandig om je airco minimaal 1 keer per jaar te laten controleren bij jouw Toyota dealer. Je kunt er ook terecht voor een geurbehandeling of onderhoudsbeurt van de airco.

Plan je werkplaatsafspraak
Aircobehandelingen houden jouw airco in topvorm. Aircocheck adviesprijs € 19,95

Zodra een auto twee jaar of ouder is, beveelt Toyota een jaarlijkse check van je ventilatie- en aircosysteem aan. In elke airco ontstaan namelijk op den duur bacteriën, micro-organismen en schimmels. Deze zorgen vaak voor een onaangename geur. Om ervoor te zorgen dat de lucht in je Toyota fris blijft, moet het interieurfilter voor bijna elke Toyota om de 15.000 kilometer worden vervangen.

377_TO_AfterSales_555x249_7.jpg
377_TO_AfterSales_555x249_2.jpg
Tijdens de aircocheck wordt gecontroleerd:
  • de kwaliteit van het interieurfilter
  • de conditie en spanning van de aandrijfriem van de aircopomp
  • de conditie van de condensor
  • het functioneren van de airco in de auto
Airco Toyota geurbehandeling € 59,95

De airco van je Toyota wordt gecontroleerd (zoals bij de aircocheck) en het hele systeem wordt grondig gereinigd. Met de geurbehandeling zorg je dus voor een schone, frisse auto en dat is uiteraard beter voor jouw gezondheid.

Airco Toyota onderhoudsbeurt vanaf € 129,95 (afhankelijk van het wettelijk verplichte koudemiddel)

Het complete aircosysteem van je Toyota wordt doorgelicht en het koudemiddel wordt vervangen. De prijs is exclusief eventuele reparaties en nieuwe onderdelen.

Plan je afspraak