9,4
1.188 beoordelingen
Terug naar overzicht
wisselweek2020.jpg

8 t/m 12 november winterbandenwisselweek

De winterbandenwisselweek is elk jaar een groot succes. Daarom willen wij u ook dit jaar weer uitnodigen voor de wisselweek.

De wisselweek is van maandag 8 t/m vrijdag 12 november. Dit houdt in dat wij in deze week alleen bandenwissels uitvoeren. Zo kunnen wij iedereen zo snel mogelijk voorzien van winterbanden op de auto. Wij plannen de wissels deze dagen heel strak achter elkaar door, zodat u snel weer op weg kunt. Bandenwissel combineren met onderhoud is deze dagen dan ook niet mogelijk.

Plan HIER je online afspraak

Helaas kunt u niet via onze standaard online afspraakplanner een afspraak maken. Deze week is namelijk compleet uit ons online plansysteem gehaald. Wel is het nog altijd mogelijk telefonisch met ons een afspraak in te plannen (tel: 0316-340204).

Mocht u niet kunnen dan mag u natuurlijk ook altijd een afspraak maken buiten deze week om. Dan kunnen wij ook uw bandenwissel combineren met andere werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt of APK. Tevens kunt u dan ook gewoon gebruikmaken van onze online afspraakplanner.

Onze showroom is weer ingericht in winterse sferen met een hapje en drankje, zodat u weer met goede zin de winterperiode tegemoet gaat.