9,4
1.191 beoordelingen
Terug naar overzicht
IMG_3512.JPG

Bloemberg Campers

Nu bij Bloemberg, CROSSCAMP! Nieuw in Nederland maar al jaren bekend in Duitsland.

We worden één van de eerste dealers in Nederland en gaan deze campers verkopen, verhuren en onderhouden. CROSSCAMP is onderdeel van de Erwin Hymer Group .

Of het nu in het dagelijkse leven in de stad is, voor een weekendje strand of een tocht in de bergen. CROSSCAMP kan zo flexibel worden gebruikt dat het bijna onbeperkte toepassingsmogelijkheden biedt. Ontdek de nieuwe CROSSCAMP en ervaar grenzeloze vrijheid. Zo wendbaar dat hij om elke hoek kan komen. Zo wendbaar dat het echt rijplezier uitstraalt tijdens het rijden. Zo compact dat hij in vrijwel elke parkeerplaats past. En zelfs met het standaard slaapdak navigeer je met de CROSSCAMP moeiteloos en zelfverzekerd door parkeergarages.

Daarnaast is het keukenblok demontabel en kan het ook in de buitenlucht gebruikt worden zodat er ook lekker buiten gekookt kan worden. De CROSSCAMP heeft 4 slaapplekken en de stoelen en banken zijn in hoge mate verschuif en draaibaar.

In het laagseizoen is de CROSSCAMP te huur vanaf €650 per week. In het midden seizoen €850 en in het hoog seizoen €950. In het laag seizoen en een deel van het midden seizoen is verhuur voor een kortere periode in overleg mogelijk. Verkoopprijzen worden binnenkort bekend gemaakt.

Meer informatie? Bekijk onze nieuwe website www.bloembergcampers.nl of neem contact met ons op via info@bloembergcampers.nl of bel 0316-340204 of download de brochures hieronder

crosscamp keukenblok.jpg