9,4
1.196 beoordelingen
Terug naar overzicht
cid7786_virus.jpg

Coronavirus COVID-19

Maatregelen Autobedrijf Bloemberg m.b.t. het Coronavirus (COVID-19)

Als Autobedrijf Bloemberg nemen wij preventieve maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te beperken. Uw gezondheid en dat van onze medewerkers nemen we serieus. Wij blijven gewoon geopend en heten u van harte welkom. Wij blijven uw aanspreekpunt voor al uw sales en after sales vragen.

Bij vragen en advies verzoeken wij u vriendelijk om eerst telefonisch contact met ons op te nemen (0316-340204). Verder het verzoek u te houden aan de landelijke RIVM richtlijnen als u een afspraak maakt of even langs komt:

Houd ten alle tijde ten minste 1,5 meter afstand. Verder hebben we bij de balie een beschermend scherm geplaatst, in de wachtruimte hygiënische maatregelen getroffen, extra afstand gecreëerd en kunt u helaas de komende weken onze werkplaats niet betreden. Ook zullen wij deze weken geen handen schudden. Wij vragen u ook alleen te pinnen en niet meer contant te betalen.

Kom zoveel mogelijk alleen tijdens werkplaatsafspraken en maak bijvoorbeeld een wandeling tijdens het wachten of maak gebruik van onze gratis leenfiets.

Bij verplaatsen van uw auto dragen de monteurs beschermende handschoenen. Tevens zullen er extra schoonmaakwerkzaamheden plaatsvinden op onze locatie.

Komt u toch liever niet naar ons toe? Dat is geen probleem, wij hebben de volgende alternatieve oplossingen

Ook op afstand kunnen we veel voor u betekenen. Zeker met allerlei online oplossingen. Uiteraard kunt u online en telefonisch bij ons terecht met al uw vragen over nieuwe auto’s, occasions en onderhoud: online contactformulier.

Heeft u een occasion of nieuwe auto bij ons gezien? Indien gewenst presenteren wij hem u via Whats App of Facetime. Onze informatieverstrekking kan bijvoorbeeld ook via de telefoon of e-mail plaatsvinden. Ook kunnen wij u van extra beeld- en videomateriaal voorzien, mocht u interesse hebben in een voertuig. Taxatie van uw inruilauto kan dan via foto’s via Whatsapp of mail.

Is het tijd voor onderhoud of reparatie en komt u door de huidige situatie liever niet naar ons toe? Ook dan kan, in overleg, een medewerker van de vestiging uw auto komen ophalen en terugbrengen. Daarbij nemen we steeds de extra hygiënemaatregelen in acht.

We houden de RIVM-richtlijnen scherp in de gaten. Mochten er op een later tijdstip nog andere maatregelen getroffen moeten worden dan zullen we dit communiceren via de nieuwsbrief, onze site en facebook. Wij proberen als familiebedrijf zo goed als mogelijk door te gaan om u mobiel te houden.

Hartelijke groet,

Roy en Carlo Bloemberg en alle medewerkers van het Bloemberg Team.