9,4
1.194 beoordelingen
Terug naar overzicht
wisselweek2020.jpg

Coronaproof winterbandenwisselweek

Vorig jaar was onze eerste winterbandenwisselweek een groot succes. Wij willen u daarom uitnodigen voor de wisselweek.

De wisselweek is van 9 t/m 13 november. Dit houdt in dat wij in deze week alleen banden wissels uitvoeren. Zo kunnen wij iedereen zo snel mogelijk voorzien van winterbanden op de auto. Wij plannen de wissels deze dagen heel strak achter elkaar door zodat u snel weer op weg kunt. Bandenwissel combineren met onderhoud is dan helaas deze dagen ook niet mogelijk.

In het kader van Corona hebben wij onze showroom zo ingericht dat wij volgens de richtlijnen van het RIVM kunnen werken. Zoals vaste looproutes en apart aangewezen wachttafels. Voor meer informatie hierover en een impressie van vorig jaar, klik op dit filmpje. Klik hier

Mocht op een later moment blijken dat door aangescherpte RIVM richtlijnen wij de regels niet kunnen naleven dan laten wij dit aan u weten.

Mocht u in deze week kunnen, dan kunt u via onderstaande link uw afspraak inplannen.

Plan nu uw bandenwissel! klik hier

Helaas kunt u niet via onze standaard online afspraak planner een afspraak maken. Deze week is namelijk compleet uit onze online plansysteem gehaald.

Ook is het nog altijd mogelijk telefonisch met ons een afspraak inplannen (tel: 0316-340204).

Mocht u niet kunnen dan mag u natuurlijk ook altijd een afspraak maken buiten deze week om. Dan kunnen wij ook uw bandenwissel combineren met andere werkzaamheden bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt of APK. Tevens kunt u dan ook gewoon gebruikmaken van onze online afspraak planner.

Onze showroom is weer ingericht in winterse sferen met een hapje en drankje zodat u weer met goede zin de winterperiode tegemoet gaat. Bent u niet verkouden en heeft u geen gezondheidsklachten, ontvangen wij u graag in onze showroom.