9,4
1.194 beoordelingen
Terug naar overzicht
crossjemee.jpg

CROSS je mee?

Op zaterdag 25 september is er een cross event voor kinderen vanaf 7 jaar. Crossen op een echte crossbaan! De snelste crosser wint een leuke prijs en eeuwige roem!

Hierbij geven professionele instructeurs van Boost Pumptracks een heuse clinic aan de kinderen op een speciale pumptrack (BMX baan). Deze wordt aangelegd op het terrein van Bloemberg aan de Kelvinstraat 24 in Zevenaar. De kinderen krijgen tips en trucs zodat ze op een sportieve manier kennis maken met de sport BMX.

Van 10.00 uur tot 16.00 uur kunnen kinderen Crossen op een echte crossbaan! De kinderen kunnen zich opgeven voor dit gratis event via onderstaand aanmeldformulier (helm, fiets en begeleiding aanwezig).Geef hierbij de 1ste voorkeur en 2de voorkeur qua tijdstip door dan proberen we hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. De inschrijving is onder voorbehoud van beschikbaarheid en de aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Rondom deze Cross week vragen wij ook aandacht voor de Jelle van Gorkom Foundation. Jelle staat sinds 9 januari 2018 bekend als ‘die jongen van die val met die ketting’. Het was de tweede keer dat hij in coma raakte na een val op de BMX-baan. Aan de zaak verkopen wij zijn nieuwe boek: “accepteren en weer doorgaan”. Het verhaal van een onbezorgde vrolijke jongen uit de Achterhoek die uitgroeide tot een grote inspiratiebron. Dit boek kost € 24,95 en de opbrengst komt geheel ten goede aan de Jelle van Gorkom Foundation. Heeft u interesse in dit aangrijpende boek? Kom langs bij ons op de zaak of stuur ons een mailtje (carlo@toyota-bloemberg.nl) . Wij zorgen ervoor dat u het boek gratis thuisbezorgd krijgt.

Cross je mee