9,4
1.194 beoordelingen
Terug naar overzicht
wisselweek2020.jpg

De winterbanden wisselweek staat weer voor de deur

De winterperiode zit er weer aan te komen en de winterbanden van uw Toyota liggen bij ons in opslag om te wisselen.

Wij willen u vragen om nu alvast een afspraak te maken om deze te gaan wisselen. Dit om lange wachttijden straks te voorkomen.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben we van 21 t/m 26 november een wisselweek in het leven geroepen. Dit houdt in dat we in deze week alleen maar banden/wielen wisselen. Hiermee kunnen we iedereen zo snel mogelijk voorzien van hun winterbanden. Wij plannen de wissels deze dagen heel strak achter elkaar, zodat u snel weer op weg kunt. Bandenwissel combineren met onderhoud of andere reparaties is deze week dan ook niet mogelijk. Tijdens deze wisselweek staat uiteraard onze koffie weer klaar met een lekkere winterse versnapering.

Mocht u deze week kunnen, dan kunt u via deze link een afspraak maken of telefonisch via 0316-340204.

Mocht u dan niet kunnen, of u wilt de bandenwissel combineren met andere werkzaamheden/reparaties, dan mag u natuurlijk ook een afspraak maken buiten onze wisselweek om. U kunt dan een afspraak inplannen door te bellen naar 0316-340204 of gebruik maken van onze online afspraakplanner op onze website. Via deze link komt u op onze reguliere planning.

Alvast bedankt voor uw medewerking