9,4
1.194 beoordelingen
Terug naar overzicht
banner drive-in

Veilige Occasion Drive-In bij Bloemberg

Aanstaande maandag is het Koningsdag en wel een hele andere dan normaal.

In deze tijd willen we zoveel mogelijk de richtlijnen van het RIVM volgen en ons als bedrijf ook opmaken voor de 1,5 meter samenleving. Bij ons staat veiligheid voorop. Niet alleen op de weg maar ook tijdens deze Coronacrisis stellen wij de hoogste eisen aan veiligheid. Daarom organiseren wij met Koningsdag een Occasion Drive-In tussen 10.00 tot 14.00. Zo kunt u in uw eigen auto blijven zitten en tóch al onze occasions bekijken!

U rijdt door onze showroom heen met de auto via de ingang aan de Kelvinstraat 24 (bij Bloemberg Dealer Occasions). Hierbij leiden wij u langs onze complete occasionvoorraad van 100 occasions. Alle auto’s zijn voorzien van nummers die corresponderen met een voorraadlijst die u vooraf krijgt.

Onderweg komt u een koffie-to-go afhaalpunt tegen en via het buitenterrein komt u langs ons taxatiepunt waarbij wij op afstand indien gewenst uw auto kunnen taxeren. Eventueel kan ook contact gelegd worden via Whatsapp 06-12122086 om bijvoorbeeld vragen te stellen over bepaalde modellen of een proefrit te plannen op een andere dag. Daarna wordt u via de overige mooie jonge occasions door de werkplaats geleid waar u op afstand mee kunt doen aan een Koningsdag kennisquiz en kans maakt op leuke prijzen. Tenslotte passeert u de finish van de Drive-In, die afgesloten wordt met iets lekkers voor onderweg. Wilt u dit unieke en veilige event meemaken en een keer dwars door onze showroom en werkplaats rijden kom dan a.s. maandag 27 april bij ons langs tussen 10.00 tot 14.00 aan de Kelvinstraat 24 in Zevenaar. U bent van harte welkom!

Bekijk HIER alvast onze occasions!