9,4
1.127 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Bloemberg

9,4

1.127 beoordelingen

Filter

Auto wilde niet starten, 2 x binnen 10 min. aanwezig om dit te verhelpen, accu vervangen onder het genot van een kopje koffie, kortom super tevreden over de service.

G.J.H. Rabelink (Zevenaar)
14-10-2014

Prettige en correcte mensen die hun afspraken nakomen.

Jan Riswick (Zevenaar)
14-10-2014

ik zou geen andere willen

Anoniem
14-10-2014

Tevreden over de auto en het bedrijf Bloemberg in Zevenaar.

Anoniem
14-10-2014

Betrouwbaar en deskundig

A. Wolters (Duiven)
09-10-2014

klant vriendelijk, kennis van zaken, en de mogelijkheid om met de monteur te praten.

wim salemink (tolkamer)
08-10-2014

Bij problemen met het starten van de auto was de dealer met 10 min. bij de auto.

Anoniem
08-10-2014

goede behandeling

jan withagen (arnhem)
08-10-2014

Zeer betrouwbaar en klantvriendelijk

Anoniem
07-10-2014

klantvriendelijk, correct, onderhoud wordt goed uitgevoerd, geen reparaties gehad

Anoniem
02-10-2014

Top

Anoniem
01-10-2014

het is goed zo

Anoniem
01-10-2014

Heb niet eerder een toelichting gegeven. De ontvangst, behandeling, vriendelijkheid en deskundigheid waren erg goed.

A.A.W.Doeleman (m) (Velp-Gelderland)
01-10-2014

zeer tevreden

Anoniem
30-09-2014

gastvrij, eerlijk, kennis van zaken

Anoniem
30-09-2014

Klantvriendelijk, eerlijk, betrouwbaar

J. Franz Beumer (Westervoort)
30-09-2014

Correct, betrouwbaar, en bij problemen wordt gezorgd voor een passende oplossing.

Hans (J.W.) Derksen (Velp)
25-09-2014

Ik heb geen aanmerkingen

Anoniem
25-09-2014

Ben al heel lang klant bij deze garage, heb in totaal 12 Toyota's gereden waaronder de 1000(3x),corollas,Carina's(2x), celica, camry's(2x),pick-nick en nu al 12 jaar een Avensis-Verso,zeer jammer dat deze niet meer in het program zit!!!!Nog nooit iets te klagen gehad over deze garage.

Joost Hendriksen (Duiven)
24-09-2014

Zeer prettige wijze van verkoop, spontaan en eerlijk .

Anoniem
24-09-2014

De werkzaamheden en afspraken zijn op correcte manier uitgevoerd c.q. nagekomen.

Anoniem
23-09-2014

Word als klant correct tegemoet getreden. Ze houden zich aan de afspraken.

Anoniem
23-09-2014

Prettig contact. Kennen hun vaste klanten. Nemen de tijd voor je

E. Van der Loo (Duiven)
23-09-2014

uitstekende service, je voelt je altijd welkom en serieus genomen. Kan me geen betere dealer wensen!

Anoniem
23-09-2014

De uitstraling van de dealer is het merk Toyota waardig

Anoniem
23-09-2014

Grote klantvriendelijkheid, toegankelijkheid en kwaliteit van werkzaamheden. Men "voelt" de klant aan.

Anoniem
19-09-2014

Goede algehele indruk Service Klantvriendelijke medewerkers

Anoniem
19-09-2014

De correcte vriendelijke manier van behandeling. Nette verzorging van het onderhoud.

P.T. Meijer ('s-HEERENBERG)
19-09-2014

Min of meer de optelsom detailscores!

Daan Wesseling (Westervoort)
19-09-2014

is goed

Mevr. Donkers (Didam)
11-09-2014