9,3
929 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Bloemberg

9,3

929 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Goed en fijn geholpen.

D. van de Peppel (Babberich)
30-07-2020

Veilig, vertrouwd en vriendelijk. Bereid om een stap extra te doen zonder dat je er om vraagt. En het belangrijkste: ze geven je eerlijk en betrouwbaar advies, waar je wat aan hebt.

Ans ter Voert (Didam)
09-07-2020

De vriendelijke en deskundige uitstraling van autobedrijf Bloemberg.

J.B. van Huet (Zevenaar)
26-06-2020

Ieder heeft tijd om naar je ervaringen m.b.t de Toyota die je rijdt te vragen en je zonodig te helpen of advies te geven.

Theo Uffing (Zevenaar)
26-06-2020

Kan er goed terecht bij problemen, aan weerszijde wordt een oplossing gezocht, die wel uitkomt.

Tiny Hendriks (Pannerden)
18-06-2020

Vriendelijk en ter zake kundig personeel en ze maken waar wat ze beloven.

Erik Overdijkink (Duiven)
12-06-2020

Klantvriendelijk.

Mw hesling (Dieren)
10-06-2020

Omdat ik me bij deze garage op mijn gemak voel en er graag naar toe ga. Ze zijn er vriendelijk en nemen alle tijd voor de klanten. En zeer deskundig.

José Heinst (Lobith )
10-06-2020

Ik ben tevreden over de behandeling en over de werkzaamheden.

Mevr D.Vulperhorst (Zevenaar)
10-06-2020

We zijn altijd fijn te woord gestaan. En vooraf goed geïnformeerd over eventuele kosten of hoelang we de auto kwijt zijn voor reparatie.

P. Elsing-Middendorp (Duiven)
29-05-2020

Goed en duidelijk, zeer tevreden.

Kraus (Didam)
29-05-2020

Gewoon een goede garage, vriendelijke mensen met kennis van zaken en een nette showroom/wachtruimte.

Niels Maneschijn
28-05-2020

Heb me in al die jaren nooit beduveld gevoeld. Altijd uiterst vriendelijk behandeld. De klant is er koning.

hillebrink Willem
28-05-2020

Vriendelijk personeel aan de balie. Men houdt zich aan de afspraken, deskundige monteurs, prijs/kwaliteit oké en wachtruimte heel plezierig met koffie etc.

I. van Olden (Zevenaar)
28-05-2020

Tot nu goed, netjes geholpen. Bedrijf straalt netheid uit en medewerkers zijn vriendelijk.

Dhr Buurkes (Duyiven)
25-05-2020

Correcte benadering en goede afwerking.

De
25-05-2020

Garage Bloemberg heeft een no-nonsense mentaliteit die ik als prettig ervaar. De wachtruimte is prettig en prima geschikt om te werken terwijl je wacht.

Alma (Dinxperlo)
21-05-2020

Prettig geholpen, goed gesprek. Al aantal keren daar een auto gekocht.

D. Weber
21-05-2020

Beste, kundigste en fijnste Toyota-mensen in de regio. Zeer veel klanten uit de omtrek, en terecht. En eerlijke prijzen en onderhandelingen.

Henkde Bruijn (Arnhem)
14-05-2020

Erg vriendelijk. Alles wordt perfect uitgevoerd.

A.Godschalk (s’Heerenberg)
14-05-2020

De afspraken die we maken worden altijd nagekomen, daarnaast prima service in een aangename sfeer!

Ferdie Geurds
14-05-2020

Prettig bedrijf met vakkundige mensen.

Henk de Graaff (Velp)
14-05-2020

Fijne garage waar men tijd neemt voor de klant. Het geeft mij het gevoel dat ik welkom ben als klant.

Dhr T Hesse (Duiven)
08-05-2020

Goede betrouwbare garage.

C van Dijk (Zevenaar)
06-05-2020

Goede service, een eerlijk bedrijf, vriendelijk personeel, ze nemen alle tijd voor je, goede prijsafspraken, alles is bespreekbaar.

De Raef-Nas (Didam)
04-05-2020

Wij worden er altijd plezierig en correct geholpen, ze stralen uit dat het een groot familiebedrijf is.

Ron Joosten
30-04-2020

Zeer klantvriendelijk.

J Burgmeijer (Didam)
30-04-2020

Autobedrijf Bloemberg is een zeer betrouwbaar bedrijf. Ze komen hun afspraken na en doen wat ze beloven. Ze hanteren normale marktprijzen. Iedereen wordt vriendelijk te woord gestaan en geholpen of je nu een nieuwe of een oude auto komt brengen.

Thomas (Aerdt)
30-04-2020

Bij autobedrijf Bloemberg wordt ik al jaren zeer correct behandeld. Het is een prima en vertrouwd bedrijf niet alleen als men een nieuwe auto koopt maar ook voor onderhoud van je auto.

Dhr H.J.Roos (Arnhem)
29-04-2020

Zeer klantvriendelijke vakmensen en betrouwbaar.

Reza Mirkarimi (Duiven)
29-04-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.