9,4
1.119 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Bloemberg

9,4

1.119 beoordelingen

Filter

Goede ervaringen met zowel lease als privéauto.

Dhr. J.Hendriks (Duiven)
30-06-2021

Goede ervaring uit het verleden.

Jan Jansen (Rheden)
30-06-2021

Goede en betrouwbare service. Nemen alle tijd om iets uit te leggen.

Peter Abels Ruud van Rees (Doetinchem )
23-06-2021

Ik ben al ongeveer 30 jaar klant bij de dealer en heb alleen maar positieve berichten over hun. Als het nodig is word ik altijd vriendelijk en op een deskundige manier geholpen, zowel telefonisch als bij de onderhoudsbeurten in de garage.

Dhr. J.B. van Huet (Zevenaar)
21-06-2021

Goede service en heel klantvriendelijk.

Thea Aalten (Lobith )
11-06-2021

Staan altijd voor je klaar en zijn oplossingsgericht bezig.

J. Albers (Duiven)
11-06-2021

Het is een garage met een uitstekende service!!! Denken mee. Altijd iedereen vriendelijk in gedrag en communicatie. Afspraak is afspraak en dat is prettig, je weet waar je aan toe bent. Kortom een betrouwbare garage.

Jacques Voskuilen (Zelhem)
03-06-2021

Goed en vlot geholpen, ben tevreden.

Dhr. J. Hendriksen
27-05-2021

Zeer prettige en persoonlijke benadering, met professionele uitstraling.

Marcel (Zevenaar)
27-05-2021

Maken altijd waar wat ze beloven, topservice.

Paul Heij (Arnhem)
19-05-2021

Vriendelijk en snelle afhandeling.

Mevr. A, Bekker (Zevenaar)
14-05-2021

Altijd vriendelijk en je wordt er heel goed ontvangen.

Lenie Boerboom (Zevenaar)
14-05-2021

Vriendelijkheid en betrouwbaarheid en redelijke (inruil)prijs gehanteerd.

Johannes de Ruijter (Bemmel)
14-05-2021

Het is gewoon een super garage in al zijn facetten!!

c.van eijk
07-05-2021

Omdat ik al 5 jaar voor onderhoud kom en ik daar zeer tevreden over ben.

Herman J Roos (Arnhem)
28-04-2021

Het is in mijn beleving een zeer betrouwbare dealer en je wordt er uiterst correct behandeld en je gaat nooit met een slecht gevoel naar huis. Ik hoop er nog lang klant te mogen blijven.

R.A. Schouten (Zevenaar)
28-04-2021

Een klantgericht en professioneel bedrijf met vriendelijke en professionele medewerkers.

John Hardeman (Ulestrstraten)
21-04-2021

Prima bedrijf met prima medewerkers, goede adviezen, geen onvertogen woord. Altijd vriendelijk en in voor een geintje. Goed voorbereid, vervangend vervoer staat klaar en er is ruimte voor een praatje, kortom prima bedrijf.

Henk Jansen (Duiven)
21-04-2021

Een kundig team, altijd correct en vriendelijk.

Visser (Doesburg)
21-04-2021

Zeer klantgericht en professioneel. Prettige samenwerking en goede adviezen gekregen mbt de Toyota C-HR. Ook goede uitleg van de medewerker verkoop.

A. Jansen (Zevenaar)
21-04-2021

Ik ben zeer tevreden. Medewerkers zijn zeer goede meedenkers!

Ron Bosman (Terborg)
15-04-2021

Het bedrijf heeft zeer deskundig personeel. Bijna alle mensen werken er al vele jaren, dus continuïteit in kwaliteit. Bij onderhoudsbeurten ben ik praktisch nooit geconfronteerd met onverwachte reparaties of vervangingen. Facturen zijn logisch en ter zake. Het bedrijf is zeer servicegericht, je voelt je daar echt klant die met een goed gevoel de deur weer uit moet gaan.

Hr. J. G. van Reenen (Velp)
15-04-2021

Ze zijn top !!

hans veenstra (loo)
14-04-2021

Werd ruimschoots aandacht besteed aan mij als klant!

Will Wammes (Doetinchem )
14-04-2021

Goede naleving van de afspraken. En deskundig en vriendelijk personeel. Alles bij elkaar, een garage om terug te komen.

Dhr T Hesse (Duiven)
09-04-2021

Zeer tevreden.

H.J.Brinkhof (Zevenaar)
07-04-2021

Goede service en zeer attent.

E.Vergeer (Zevenaar)
07-04-2021

Goede service, bekwaam en vriendelijk personeel. Zeer fijn bedrijf.

José Stempyn
07-04-2021

Bekwaamheid, en goede service en kreeg een goede en nette prijs voor mijn inruil auto, kortom Bloemberg Zevenaar is voor mij een topzaak.

Ben Gort (Zevenaar )
07-04-2021

Zowel het digitaal afspraak maken als de informatie tijdens het onderhoud zijn professioneel van opzet. De receptiemedewerkers zijn klantvriendelijk, bescheiden, open en eerlijk in hun communicatie.

Gerard Cuijten (Velp)
07-04-2021