9,3
929 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Bloemberg

9,3

929 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Prettige behandeling, gewoon top.

Ben Gort (Zevenaar)
29-04-2020

Dat is verdiend, altijd vriendelijk, niets is teveel.

D Dorland van minkelen (Rheden)
23-04-2020

De klantvriendelijkheid, vakkennis, openheid en betrouwbaarheid zijn voor mij de redenen dat ik vanuit Velp met veel plezier naar Zevenaar rijd voor onderhoud aan mijn auto.

Gerard Cuijten (Velp)
23-04-2020

Zeer klantvriendelijk.

Hr. W. Suselbeek
23-04-2020

Garage Bloemberg komt alles na wat er afgesproken is, ik word er altijd prima geholpen en baliemedewerkers en monteurs staan altijd klaar om advies te geven.

Willy Groeliker (Giesbeek)
20-04-2020

Betrouwbaar en service.

Harrie Scherpenborg (Doesburg)
17-04-2020

Goede service.

Johan
17-04-2020

Vriendelijk, vlot en deskundig personeel.

Bertus Knottnerus (Westervoort)
17-04-2020

Goede en kundige service.

Mevr.Atten (Huissen)
17-04-2020

Een bedrijf wat service en vriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Top.

Jules crooijmans (Duiven)
17-04-2020

Al 8 jaar klant en geen enkel keer voorgekomen dat ik ergens ontevreden over ben. Scoort zeer hoog in klantvriendelijkheid met een riant verblijf om te wachten en het gastvrij verstrekken van een kop koffie of thee. Ook bij probleempjes met de auto staat men direct klaar om dit te verhelpen.

J.N. Albers (Duiven)
17-04-2020

fantastisch personeel, uitstekende behandeling, men wordt hier behandeld als een koning en men staat altijd voor je klaar.

Dhr; W eggen (6901JC Zevenaar)
17-04-2020

Goede garage, keurig geholpen, alleen was het nu beperkt vanwege het coronavirus.

paul verheijen (duiven)
17-04-2020

Prettige sfeer, korte lijnen qua contact tussen verkoop en werkplaats.

T. Meurs
30-03-2020

Goede service, duidelijke communicatie, transparant over de kosten en noodzakelijke reparaties.

Mevr Tops
26-03-2020

Jarenlange ervaring.

Peter Evers
23-03-2020

Vriendelijk personeel. Ze leggen me alles goed uit wat er moet gebeuren en zijn erg begripvol.

Evelien van Sambeeck (arnhem)
19-03-2020

Bijzonder prettige ervaring gehad bij bezoek aan de dealer voor oriëntatie Toyota C-HR. Vriendelijke, rustige en deskundige uitleg gekregen. Was voor mij reden om aanschaf direct in orde te maken. Heb er geen moment spijt van gehad. Kom al bijna 20 jaar naar volle tevredenheid bij deze dealer!

A. van Buren
19-03-2020

Al 40 jaar trouwe klant. Je wordt altijd netjes en eerlijk behandeld. Je bent geen nummer. Ze hebben altijd tijd voor een praatje. Gewoon een top garage.

Toon Jacobs (Loo)
13-03-2020

Gewoon heel goed.

M.Boelens (Westervoort)
13-03-2020

Gezellig, vriendelijke en garage met kennis waar je welkom voelt.

Johan Jansen Thuis (Zevenaar )
05-03-2020

goede voorlichting neem de tijd om alles goed uit te leggen probeer je niet alles aan te smeren .

A I lisman (ton) (arnhem)
28-02-2020

Fijne garage en vertrouwd

Mieke de Vries (Nederasselt )
26-02-2020

Prima dealer, prima Service, vriendelijke mensen, nette ontvangst. Zo zou iedere dealer behoren te zijn.

P.T. Meijer ('s-HEERENBERG)
26-02-2020

Ik vind het een erg prettige dealer je word er prima geholpen

Mevr n.tuininga (Zevenaar)
26-02-2020

Brengen je direkt naar huis en komen auto zelfs thuis afleveren na een beurt.

L.J. Geselschap (Didam)
21-02-2020

zeer vriendelijke mensen met een goede kennis van alles

nico eilers
18-02-2020

Sinds 1988 klant Altijd prima behandeld.

Bert Grutters (Zevenaar)
18-02-2020

vriendelijk en altijd bereidwillig.

mevr. M. van Huet (Pannerden.)
07-02-2020

Prettige mensen en altijd een correcte afhandeling.

T.J.E.M Riswick-Keultjes (Zevenaar)
07-02-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.