9,4
1.119 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Bloemberg

9,4

1.119 beoordelingen

Filter

Service met hoofdletters Hele goede service. Heel persoonlijke vriendelijke en behulpzame medewerkers. Service wordt met hoofdletters geschreven. Kan deze dealer aan iedereen zonder voorbehoud aanraden.

I.O.J.R. W
18-02-2022

Goed en en betrouwbaar bedrijf Goede service, en je wordt er als klant goed en fijn te woord wordt gestaan.

Toyota eigenaar
03-02-2022

Altijd alles top ! Beste garage die ik ooit had, daarom blijf ik er maar.

F.L. Kok
29-01-2022

Goede service Goede service en vriendelijk personeel

Toyota eigenaar
28-01-2022

Top service! Ben erg tevreden over de kwaliteit van het onderhoud, niveau van de service en de uitstekende communicatie.

Frank
27-01-2022

Wordt als klant ontvangen en bediend. Vriendelijkheid aan de receptie, goede service en komen afspraken na.

Toyota eigenaar
25-01-2022

Zeer tevreden Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop je als klant wordt behandeld. Wordt elke keer weer bevestigd dat mijn gevoel en vertrouwen in deze garage meer dan juist is.

G.T.M B
06-01-2022

Wij zijn zeer tevreden tijdens onze behandeling bij de aankoop van de nieuwe auto door de verkoper de heer Bloemberg. Wij zijn zeer tevreden met de autoverkoper de heer Bloemberg.

W. Jansen.
31-12-2021

goede service gerichte dealer Ben onder de indruk van de service van Bloemberg. Er wordt de tijd voor je genomen en er worden diverse mogelijkheden besproken wat er kan.

P.F.v.B
24-12-2021

Ze zijn er nog de kleine betrouwbare en op stevige gerichte familiebedrijven . Hier kennen ze je nog bij naam.

P.G.J. J
17-12-2021

Prima overgang van Peugeot naar Toyota Na het wegvallen van de lokale Peugeot dealer ontstond er een vacuüm. De daarna opgedane ervaringen met de naburige Peugeot dealer in Velp waren dermate slecht dat ik klaar was met dit merk. Door een onverwachte kennismaking met een Toyota Yaris hybride werd ik enthousiast over dit voor mij onbekende merk. De keuze viel op de CHR waarover ik nog steeds erg tevreden ben. De behandeling door het personeel van garage Bloemberg spreekt mij erg aan. Zij snappen hoe je als klant behandeld wil worden. Ik hoop dat ik deze behandeling ook in de toekomst ook mag blijven ervaren en geef een dikke pluim aan Toyota Bloemberg

G Bongers
11-11-2021

Toppers die jongens Onderhoudt is weer snel en goed verzorgd verlopen ga zo door jongens

T. V
07-10-2021

Service gericht. Autobedrijf Bloemberg B.V. is in mijn beleving al jaren (meer dan 40 jaar klant) een klant service gerichte Toyota dealer. Er is geen Toyota dealer die een betere klantvriendelijkheid heeft. In alle jaren bij andere dealers voor een nieuwe Toyota wezen kijken, maar ondanks dat ik circa 100 km er vandaan woon, kom ik elke keer weer terug bij de beste Toyota dealer van Nederland, dus Autobedrijf Bloemberg.

Toyota eigenaar
05-10-2021

Prima service door de jaren heen . Wij zijn erg tevreden hoe men onze Toyota"s behandeld .

Wasmachine service
18-09-2021

Al jaren prima service Een vertrouwd gezicht en prima service

A. L
15-09-2021

Al 40 jaar zeer teveden Uitstekende garage, prima monteurs, goede en vlotte service

J.H.W. B
14-09-2021

perfecte service en correcte behandeling voor iedere klant een aanbeveling

Toyota eigenaar
14-09-2021

Persoonlijk, vriendelijk, eerlijk en zeer betrouwbaar Wij zijn al jaren klant. Zeer mooi familiebedrijf en wordt echt als persoon geholpen en benaderd. Ze zijn open, eerlijk en zeer betrouwbaar.

P.J.
12-08-2021

Goede service vriendelijk, goede service en klantgericht

R Pouleyn
03-08-2021

Het was al een poosje geleden dat mijn auto voor onderhoud naar de garage moest. Ik heb snel een afspraak kunnen maken, werd hartelijk ontvangen bij de receptie. Er werd een inspectie gedaan voor het uitvoeren van het onderhoud, ik werd gebeld over de uit te voeren werkzaamheden en de kosten hiervan. Volgens afspraak werd de auto voorzien van nieuwe banden en een APK en weer fris gewassen aan mij overhandigd. Zeer tevreden.

D. Heuts (Didam)
19-07-2021

Komen afspraken na, beleefd.

Telma (Pannerden )
15-07-2021

Goede en duidelijke uitleg.

h.giezenaar (zevenaar)
15-07-2021

Omdat ze alles volgens afspraak doen. En vertrouwelijk overkomen.

Dhr. Schuiling (Herwen )
15-07-2021

Altijd correct en een goede service.

Piet Gerritzen (Zevenaar)
09-07-2021

Goede ontvangst. Duidelijke communicatie, prettige afhandeling.

Stef Schreutelkamp
09-07-2021

Zeer vriendelijk personeel, niets is te veel.

Willemsen mevrouw (Zevenaar)
05-07-2021

Dit was de eerste keer dat ik daar geweest ben, dus ik weet niet of het altijd zo gaat. Over deze eerste keer ben ik zeer tevreden.

mw. Van Leeuwen
05-07-2021

Klantvriendelijk en goede uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden. Goed opgeleide en gemotiveerde employees.

Igo Huurneman (Zevenaar )
30-06-2021

Prettige dealer. Je wordt altijd snel en correct geholpen.

D.C. Kruis
30-06-2021

Betrouwbaar en vakkundig personeel. Zeer klantgericht!

Anneke Wintersen (Zevenaar )
30-06-2021