9,4
1.180 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Bloemberg

9,4

1.180 beoordelingen

Filter

Super bedrijf Super bedrijf goede surfers altijd behulpzaam

Ronny Gerritsen
16-06-2023

Goede Service Ik ben erg tevreden met de service en vriendelijkheid van de dealer

Toyota eigenaar
12-06-2023

Al heel wat jaartjes kom ik bij deze garage, ben altijd vriendelijk te woord gestaan. Bovendien een zeer goede service en tevreden weer naar huis!!!!

M. V. Houwelingen
09-06-2023

Hele goede service Ik ben super blij met onze nieuwe Toyota Yaris Cross. Hij ziet er prachtig uit. Rijdt heerlijk en is super zuinig. Kortom geweldig. Het bedrijf Bloemberg heeft me fantastisch geholpen. Duidelijk en alle tijd voor ons. In het zoeken naar de juiste auto.

Toyota eigenaar
01-06-2023

Goede service en mooi kleinschalig bedrijf Service word altijd perfect uitgevoerd en het is prettig wachten met goede koffie

M T
11-05-2023

Bij Bloemberg werken menselijke mensen die de klanten serieus nemen en ook echt (willen) helpen en er moeite voor doen. Alleen maar lof voor deze dealer!

B.W M
08-05-2023

Het voelt als familie en vrienden Alle medewerkers zijn super vriendelijk, als het kan maken ze een praatje met je en bieden koffie of thee aan. Het is er schoon, modern en er staan geweldige auto's in de show room. Monteurs leggen je graag uit als je ergens naar vraagt.

J.H. P
03-05-2023

Toyota eigenaar
23-04-2023

Al veertig jaar tevreden klant Ook al zijn we ruim veertig jaar klant, de service een aandacht voor de klant is nog net zo goed als toen het bedrijf nog in Westervoort gevestigd was.

Tineke
14-04-2023

Super service voor onderhoud en schade reparatie Het onderhoud van mijn rav4 ging zoals gepland en volgens afspraak na de service beurt werd op mijn verzoek in de schade afdeling van garage Bloemberg te zevenaar krassen en een beschadigde rechter voorspatbord gespoten ik wil even hier mijn complimenten laten weten dit is zeer netjes gerepareerd dank hier voor en voor een zeer nette prijs !

Paul
13-04-2023

Zeer goede service Erg tevreden en alles is naar behoren uitgevoerd.

Toyota eigenaar
13-04-2023

Goede service Al jarenlang een zeer tevreden klant.

J.M. Arntz
07-04-2023

Uitstekende service. De dealer heeft vriendelijke en deskundige mensen in huis.

N.J.M Arentz
31-03-2023

Goede service Erg tevreden

R.H.F. N
27-03-2023

Zeer tevreden

M. H
23-03-2023

De service is uitstekend. Ik ben super tevreden .

T.A D
23-03-2023

Een heel fijn en gastvrij bedrijf Het bedrijf is ontzettend toegankelijk. Zowel de verkoop als de receptie zijn heel prettig om contact mee te hebben. Belangrijk is ook dat het bedrijf hulpvaardig is op momenten dat ze het niet hoeven te doen. Ik voel me hier echt klant.

J. van de Pavert
09-03-2023

Fijn bedrijf Zeer fijn bedrijf met vriendelijk en voorkomend personeel. Op gestelde vragen word rustig uitleg gegeven. TOP

H.G. D
02-03-2023

prettig en betrouwbaar merk geeft al een tevreden gevoel

Geert
23-02-2023

Geweldige service en zeer gast vrij Ik adviseer iedereen om een contract op te nemen en voor te laten lichten over de Toyota. Je wordt en goed behandeld en niets moet.

H. Hendriksen
23-02-2023

Goed bezig! Vriendelijk, snel, flexibel, volledig en deskundig. In tijden van concurrentie zo je best doen voor de klant en net dat stapje extra, dan heb je het begrepen wat mij betreft.

Toyota eigenaar
16-02-2023

prima service en advies. Fijne omgang medewerkers van het bedrijf naar de klant(en) toe.

H. B
14-02-2023

Wederom de service welke wij gewend zijn. Al ruim 17 jaar klant bij Toyota Bloemberg. Altijd weer een prima service, een vriendelijk woord en een nette afhandeling. Wat wil je als klant nog meer. Wij zijn in ieder geval erg blij met deze dealer.

P.T. Meijer, 's-Heerenberg
09-02-2023

Tevreden Toyota rijden bij autobedrijf Bloemberg Tevreden Toyota rijder bij Autobedrijf Bloemberg

B.J.M H
24-01-2023

Zeer tevreden klant Ik voel me bij Toyota Bloemberg zeer op mijn plek, er is een warm welkom, met koffie/thee, je wordt professioneel geholpen en goed en duidelijk geïnformeerd. Daarnaast en niet geheel onbelangrijk, de auto wordt goed behandeld en afgeleverd, voor een eerlijke en vooraf duidelijke prijs.

Marcel
12-01-2023

Super service Super vriendelijk, persoonlijk, goede service . Ik kan iedereen aanbevelen om hier een auto aan te schaffen. Top dealer!

R. J
29-12-2022

Top auto en garage Sinds 4 weken in bezit van de Toyota Yaris Cross Hybrid. Een top auto met mooie zuinige rijprestaties. Met name erg tevreden over de garage waar we deze kochten. Garage Bloemberg in Zevenaar is uitermate klantvriendelijk en correct.

B.G Turk
20-12-2022

Alles prima geregeld, conform afspraken. Prettige ontvangst

K.A. B
16-12-2022

Heel goede relatie met het personeel in de 10 jaar als tevreden klant.

Toyota eigenaar
04-12-2022

Top service en betrouwbaar!

S. N
01-12-2022